Denne webshop anvender cookies for at optimere hjemmesiden og gør det muligt at handle på siden. Læs mere her.

Babynest

Lækker Babynest i kvalitets materiale, som holder din guldklump godt beskyttet og varm i de kolde tider. Flere forskellige design, som vil matche de flestes smag. Om du vælger et velkendt mærke eller et af vores egen mærker. Så vil du altid opnå et godkendt og kvalitets bevidst produkt. Og ved du hvad? det koster altså ikke alverdens og vi vil endda betale for fragten. Er det til dig selv eller en gave du skal give væk, så er Babynest et tilbehør alle kan bruge. Og er en Babynest ikke nok, så har vi også pusletasker på tilbud og solide bæreseler samt meget andet tilbehør til barnet.   

Babynest | Køb den helt rigtig Babynest til dit barn her

Der er 19 varer.

Viser 1-19 af 19 element(er)

Aktive filtre

Viser 1-19 af 19 element(er)

Babynest på tilbud? Ja, hos os finder du altid god tilbud

Og det er netop når du finder et godt tilbud, at du skal slå til. Får man sit første barn så koster alt det man skal have, en halv bondegård. Du skal ud og investere i en pusletaske, bæresele, barnevogn, babynest og en masse andre ting. Og derfor kan det være rart når diverse forhandler af babytilbehør holder udsalg, især et godt babynest tilbud. Men hos babynest-online.dk holder vi priserne presset året rundt. Og hvorfor betale mere end højst nødvendigt, når du kan nøjes med det halve. 

Hvor længe bruger man babynest?

Groft sagt så bruges en babynest så længe barnet ikke kravler ud af den og afsted i den store verden for, at dulme sin nysgerrighed. Og hvis man ønsker lidt mere specifikt viden, så kan man vel sætte alderen op til ca. 10 måneder.  En babynest kommer i flere forskellige størrelser, så man kan tilpasse den til de enkeltes behov. Der er nogle producenter, som levere babynest til børn helt op til 2 års alderen. Men det er ”reden” der afgøre, hvor længe du kan bruge din babyrede.

Se mere om babynest på vores forside

Er du mere til babynest med mønster?

Babynest kommer i flere design, både med og uden mønster og så kan designet yderligere suppleres med snore, fryns og meget andet. Vi hos babynest-online.dk vil da helt klart mene, at der ikke ligger noget forud for om du vælger en babynest med eller uden mønster. Det er helt op til din smag. Men ønsker du en babynest med mønster, så kan vi helt klart være behjælpelig med dette.Og er det uden mønster, så er vi også med der og med fri fragt, så du kun betaler prisen, der er angivet og intet andet.

Skab nogle trygge rammer for din baby

Der er ikke noget i verden, der er mere fantastisk, end når man får et barn og bliver forældre. Sammen har man været med til at bringe et nyt lille liv til verden. Og lige netop det lille liv vil have en meget stor indflydelse på resten af ens eget liv. Det lille liv vil bringe masser af glæde, latter og gode stunder med sig lige såvel, som det vil ligge til grund for mange bekymringer, som man ikke tidligere har stiftet bekendtskab med.

Når der sker en helt masse nye ting

Og derfor er der mange nye ting, som man skal til at forholde sig til, og man skal til at tage beslutninger, som man slet ikke troede, at der fandtes. Det er noget, der kan gøre alle nybagte forældre usikre, og derfor er det med at gøre alt, hvad man overhovedet kan for at være sikker på, at man skaber så trygge rammer for sit lille nye barn, som det overhovedet er muligt.

Verden skal mødes 

Man skal derfor tage sig nogle forholdsregler og gøre mange ting om, efterhånden som barnet bliver ældre. Men der er især to ting man kan gøre, som vil være med til at skabe tryghed hos det lille nye liv, således det føler sig godt tilpas i den nye verden, som det først nu skal til at lære at kende. 

En babynest skaber tryghed for både forældre og baby

For det første kan man investere i en babynest. En sådan skaber nogle trygge rammer for barnet, når det skal sove. Den sørger for, at barnet føler sig godt omsluttet, og det vil dermed få en fornemmelse, som den tidligere har oplevet inden i morens mave. Det sikre en tryg og skøn søvn. Derudover bringer den også mere tryghed til forældrene, idet man således kan være sikre på, at barnet ikke kan trille ud og lande nogle steder og slå sig. Babynesten er dermed med til at skabe en beskyttende barriere om barnet. Vil du lave din egen babynest? så se her!

Opnå tryghed og mere nærvær med en babyslynge

Derudover kan en babyslynge være en god idé. En sådan giver samme fornemmelse for tryghed og omsorg som en babynest, men en sådan kan også skabe noget mere nærvær mellem barn og forældre. Når barnet bæres helt tæt på en forælder, vil det nemlig have lettere ved at knytte sig og føle sig tilpas i det selskab, som det er kommet ud til. Har du brug for at skabe noget mere nærvær med dit barn, kan en sådan derfor være en god idé.

Sørg for at slyngen er behagelig

Du skal blot sørge for, at din slynge omslutter barnet grundigt, og så bør der ikke være grund til nogen form for bekymring. For din egen skyld bør du dog finde en med behagelige skulderpuder, således du ikke selv bliver udmattet, når du bærer rundt på dit barn. Og justér den også korrekt således du kan have dine arme fri og stadig få noget fra hånden. 

Nyeste blogindlæg → De 8 bedste babynests og De 10 bedste pusletasker