Denne webshop anvender cookies for at optimere hjemmesiden og gør det muligt at handle på siden. Læs mere her.
La Millou Babynest Velvet Collection Moonlight Swan - Powder Pink
  • La Millou Babynest Velvet Collection Moonlight Swan - Powder Pink

La Millou Babynest Velvet Collection Moonlight Swan - Powder Pink

799,00 kr.
Inkl. moms

Skal det være lækkert og godt, så er en babynest fra LA Millou lige noget for dig. Lyserød babynest til den kommende prinsesse, som helt sikkert vil elske dig dig for den. 

Antal
Sidste elementer på lager

BABY NEST by La Millou

Kvalitets madras i bunden, som giver en optimal støtte og med de ekstra fyldige sider hele vejen rundt, så vil barnet fornemme den samme tryghed og varme som den vil have hos moren. Denne babynest kan åbnes i bunden, hvilket giver barnet mulighed for at strække sig helt ud, hvilket betyder at brugligheden af denne babynest er helt op til 18 måneder, hvis ikke længere. Yderligere kan denne babynest strammes, så den bliver mindre og dermed vil barnet få en mere betryggende fornemmelse. Lækkert design i kvalitets præget materiale, som er fremstillet indefor EU´s grænser og opfylder alle krav. Brug den lige så meget du vil og tage den med dig overalt og skulle den blive beskidt, så kan den vaskes.    

BEMÆRK: BABYNEST kan ikke bruges som em bærende ting og af sikkerheds grunde bør produktet anvendes i nærværelse af en voksen person.

  

Produktinformation

Materiale
Bomuld
Måler
55×80 cm.
Størrelse
0 – 16 mdr
Fyld
Polyester
Vask
Ja
OEKO-TEX® certifikat
Ja

Specifikke referencer