Denne webshop anvender cookies for at optimere hjemmesiden og gør det muligt at handle på siden. Læs mere her.

Blog nyheder

Skab trygge rammer i børneværelset og hjælp dit barn
Skab trygge rammer i børneværelset og hjælp dit barn
Når det kommer til at have spædbørn, så kan det svært at sørge for, at de føler sig trygge. ...
 (0)
3 smarte gaver til kommende forældre og deres børn
3 smarte gaver til kommende forældre og deres børn
Når man skal til at være forælder, så er der nærmest millioner af ting, som man skal huske på...
 (0)
Babyshower gaveide
Babyshower gaveide
Næsten hvert minut verden over, kommer det nyt liv til verden og man kender garanteret nogen af de...
 (0)

Se alle blog nyheder

Billig Babynest

Alt behøver ikke at koste alverdens. Og vi véd hvor dyre ting er til børn og især til de helt små. Og dog, vil man ikke gå på kompromis med kvaliteten. Og hvorfor skulle du også det. en billig babynest behøver da ikke, at være af dårlig kvalitet eller dårligt for dit barn, hvem siger det? Vi gøre ihvertfald ikke, vi levere kvalitets babynest i den billige ende og giver dig dermed mulighed for at bruge din penge til andre ting. Flere modeller at vælge imellem, hurtig levering og fri fragt. Så brug dine penge fornuftigt og køb en billig babynest på tilbud hos babynest-online.dk

Der er 19 varer.

Viser 1-19 af 19 element(er)
Viser 1-19 af 19 element(er)

Hvad er forskellen på den billige babynest og den dyre?

En billig babynest kontra den dyre babynest. Den største forskel bag dem ligger primært hos hvem der har fremstillet den, om det er et anderkendt navn, oftest er det sådan, da flere babynest ligner hinanden og alle vil producere den bedste, så forbrugeren foretrækker deres frem for andres. Så det er ikke kvaliteten der bliver sparet på. Design på en babynest er også med til at skille den billige fra den dyre, da flere af d dyre bliver leveret i en flot pose og er designet med varierende mønster og er dekoreret med fryns og andre ting, som gøre den mere lækker at se på. Men deres primeære funktion er den samme, en rede hvor barnet kan ligge i.

Babyrede tilbud? Ja du læst rigtigt

Masser af tilbud året rundt på kvalitets babyrede eller som ordet vi kender det bedst. Kvalitets babynest på tilbud. De fleste af vores tilbud køre så længe lager haves og endda med fri fragt, til din nærmeste GLS pakkeshop. Og hvorfor ikke gøre brug af de tilbud man kan få fingrene i, istedet for at betale overpriser. Brug pengene fornuftigt og investere i andre vigtige ting, som du helt sikkert vil stå og mangle.

Se også vores store udvalg af pusletaske

Hvad er en Babynest?

Er du på vej til at blive forældre, så skal du kun glæde dig. Er det din eller jeres første barn, så skal du lige læse videre her. Når en lille kommer til verden er der en masse ting man skal overveje og især sammenligne sine overvejelser med sit budget. Der findes et hav af babyudstyr som er yderst brugbart. Vi vil dog i denne korte artikel koncentrere os omkring kvalitets babynest også kaldet en babyrede. Det vil altid være svært at finde den helt rigtige, fordi der findes et hav af muligheder og hver især synes at være den helt rigtige, men det er ikke alle der opfylder babyens behov på passende vis.

Billig babynest er et mere fremtrædende produkt og et ret så brugbart af slagsen. Denne lille seng kan nemt erstatte mange store baby essentials. Små babyer er bekendt med deres moders komfort og varme, så de har svært ved at føle sig godt tilpas i deres nye seng i deres tidlige dage. En babynest giver babyen en trøstende og hyggelig søvn, fordi den får dem til at føle sig som værende i moderens trygge favn. Dette er ikke nødvendigvis et sovested til barnet, men et sikkert og behageligt sted for de små at hvile sig.

Uanset om du rejser eller opholder dig derhjemme så kan du altid give din baby deres behagelige og hyggelige sted at ligge sig i, fordi en babynest fylder ikke mere end højst nødvendigt.  

En babynest ligges på en flad overflade og dermed er det sikkert for nyfødte babyer samt babyer i alderen 4-5 måneder. En babynest har forhøjet sider og derfor kan barnet rulle trygt rundt i sin babynest uden at være i fare for at falde over eller at slå sig. Du kan bruge den på sengen, sofaen og bilsædet eller endda på gulvet. Det vi prøver at sige er, at du kan tage den med overalt, Du kan udføre din yoga, mens du har din baby i babyreden ved siden af ​​dig. Du kan læse eller endda lave mad uden at bekymre dig om at holde din baby i dine arme hele tiden, fordi en babynest giver barnet den påkrævet tryghed og varme. Og for at forhindre risikoen for kvælning kommer en babynest uden nogen form for løse snore.

DOG vil vi gerne lige indskærpe, at du ikke skal bære rundt på din babynest med barnet i, da det kan være ret så farligt. Altid placere den på en flad overflade som en seng eller et gulv. Og aldrig forlade din baby uovervåget, især hvis de kan rulle eller kravle.

Sådan får du et trygt og harmonisk barn

Alle nybagte forældre har en række ønsker, håb og drømme, når det kommer til deres børn. Først og fremmest vil de fleste gerne have, at deres børn bliver lykkelige, og at de klarer sig godt. Det kan betyde mange ting, afhængigt af hvem børnene vokser op til at blive.

Men fundamentet for lykke og selvsikkerhed er i bund og grund det samme. Det handler nemlig om en tro på sig selv, mod til at turde gå sin egen vej i livet og en viden om, at man har sin families trygge fundament som en fast støtte bag sig.

Installér ro og tryghed hos dit barn i en ung alder

Disse kvaliteter er noget, man som forælder skal arbejde på at installere hos sit barn gennem hele dets opvækst. Men der er faktisk rigtig meget, som man kan gøre allerede tidligt i barnets liv.

For mens ens barn endnu er et spædbarn, kan man præge rigtig mange af de grundlæggende psykiske mekanismer, der kommer til at påvirke os som voksne. Følelsen af sikkerhed, tryghed, kærlighed og ro er nemlig noget, som vi alle behøver fra helt små af. Her kommer der derfor to råd til, hvad man som forælder kan gøre.

Køb en Babynest

En babynest er det engelske ord for det, som på helt gammeldags dansk kan oversættes til en babyrede. Det hedder produktet, fordi det på mange måder fungerer lidt som en rede. En babynest er en blød, transportabel seng i stof, som babyen kan ligge i.

Det særlige ved denne form for seng er, at den har bløde kanter som lukker soveområdet af og omslutter barnet – præcis som i en rigtig rede. Det giver barnet en følelse af at være beskyttet og tryg, og er et langt bedre alternativ end et tæppe på gulvet i et stort rum.

Hav øjenkontakt og tal med dit barn

En anden meget vigtig faktor er at have fokus på den intime og nærværende kontakt mellem en som forælder og det helt lille spædbarn. Selvom spædbarn kan have svært ved at holde fokus og øjenkontakt er det nemlig noget, som er vigtigt at øve med dem.

At kunne have øjenkontakt og høre forældrene snakke direkte til dem giver nemlig barnet mulighed for at udvikle sine sociale og empatiske evner fra en ganske tidlig alder. Og det kommer det til gavn senere i livet.