Denne webshop anvender cookies for at optimere hjemmesiden og gør det muligt at handle på siden. Læs mere her.
3 smarte gaver til kommende forældre og deres børn

3 smarte gaver til kommende forældre og deres børn

  admin

 (0)

  Forside

Når man skal til at være forælder, så er der nærmest millioner af ting, som man skal huske på. Derfor er det også sjældent, at man får tænkt ud af boksen, når det kommer til alle de ting, som skal være klar til, når baby kommer til verdenen.

Kender du nogen, som har det sådan her? Så kan du hjælpe til ved at have én af disse 3 gaver klar, når den lille ny kommer til verdenen!

Suttesnoren – så bliver sutten aldrig væk

Vi kender alt for godt historierne om småbørn, som får deres sut væk – og ingen anden sut er god nok! Og bare det, at man som forælder skal lede efter en tabt sut på gulvet kan være roden til megen frustration i en stresset hverdag.

Med suttesnoren er de dage dog ovre. Suttesnoren har i den ene ende mulighed for at hægte selve sutten på. I den anden finder du en klips, som lader dig sætte snoren fast i barnets tøj.

Det er en let måde for både forældre såvel som barn at vide, hvor sutten er henne.

Skab bedre søvn med en babynest

En babynest er et simpelt koncept. Det er i teorien en seng til mindre børn, men den minder meget om en rede i dens udformning, deraf navnet. Den har nemlig højere vægge, som tæt omslutter barnet.

Disse babynests er først for nyligt blevet virkeligt populære i Danmark, men har været kendte i udlandet i noget tid. De er smarte, fordi barnet kan lægges i reden, og den tætte omslutning gør det lettere for dem at sove – det minder nemlig meget om mors mave.

Det er det perfekte redskab til at sørge for, at de kære små sover bedre, mens mor og far stadig kan holde styr på tingene.

Se f.eks. babynest tilbud her finder du de bedste priser! 

En god puslepude letter rutinerne

Når barnet skal skiftes, er der ikke nogen grund til, at ting skal flyttes rundt eller sager skal frem ude på badeværelset.

Med en god puslepude, så har forældrene nemlig hurtigt mulighed for at skifte barnets ble. Med en puslepude bliver barnet hævet lidt fra jorden, hvilket også gør processen lettere.

Derudover er en puslepude en fin gave, fordi forældrene så har noget, som er dedikeret til skiftning af barnet. Dette er altid rart at have, og er med til at gøre livet lettere for både barn såvel som far og mor!

Læs også de 8 bedste babynests og de 10 bedste pusletasker

 (0)