Denne webshop anvender cookies for at optimere hjemmesiden og gør det muligt at handle på siden. Læs mere her.
5 gode babynest tilbud

5 gode babynest tilbud

  admin

 (0)

Gode tilbud på babynest

Vi har masser af tilbud på babynest hele året rundt. De fleste af vores tilbud kører så længe lager haves, og vi tilbyder endda fri fragt til din nærmeste GLS shop. Vi har tilbud på babynest i mange farver og modeller, så kan du vælge den, der falder i din smag.

Hvorfor bruge penge på en dyr babynest, når du kan købe en billig babynest i høj kvalitet, og bruge de resterende penge på andet udstyr? Det kan du helt sikkert få brug for!

Vi håber denne lille introduktion til babynesten har givet dig lyst til at afprøve en babynest til din baby, så I kan få en tryg og sikker start på jeres nye liv sammen.

1. Babynest i 100% bomuld 

Lækker babynest, som giver barnet den fornødende tryghed når det ikke lige er muligt for forældrene, at holde barnet i deres trygge favn. Fordelen med en babynest er, at du kan tage den med overalt og dermed ligge barnet, så den kan få sin hvile. Med overalt så menes der overalt. Skal du til træning, lave mad, ud på en flyve tur eller hvor end du skal, så kan du have din babynest med under armen. 

 

Normal pris 499 kr

Nu 279 kr → Se mere

2. La Millou babynest

Babynest fra velkendte La Millou, som er kendt for at levere kvalitets bevidste produkter, der skiller sig lidt ud fra de andre på markedet. Deres unikke design skære igennem mængden og man bemærker produkterne fra La Millou. Og bemærkningen falder ikke kun igennem med deres design. Alle deres produkter bliver leveret i en flot pose sammen med lykkeønsknings kort og en lille ekstra gave. Der bliver altså gjort lidt ekstra for medlemmerne af La Millou familien.

Normal pris 799 kr

Nu 699 kr → Babynest fra La Millou

3. Babymatex babynest

Dejlig blød babynest, som nemt og hurtigt kan foldes sammen og dermed være i tasken. Og ved at folde den ud igen, vil den få sin oprindelige form igen. Design mæssingt vil den passe ind overalt, men med en babynest tænker man ikke just over om den passer ind i designet derhjemme, men derimod om den er god for barnet. Og med produkter fra babymatex kan du være helt sikker på et du har købt et kvalitets produkt. Babynest købt fra Babymatex er TUV godkendte, ISO 9001 godkendte, OEKO-TEX godkendte og så er produktet produceret i egen fabrik og dermed overholdes alle de europæiske forhold. 

Normal pris 449 kr

Nu 349 kr → OEKO-TEX babynest

4. Luksus babynest fra babymatex

Luksus babynest med kvalitets madras i bunden. Det unikke ved denne madras er at den tilpasser sig barnets ryg så barnet ikke falder ned i den. Og rammen omkring madrassen er ekstra fyldig, hvilket gøre reden mere varm og mere tryggende og skulle barnet rulle for meget, så vil barnet ihvertfald ikke komme til skade, grundet den ekstra fyldige ramme. Ønsker man det bedste af det bedste til sit barn, så skal man helt sikker investere i en babynest med hank.

Normal pris 799 kr

Nu 649 kr → Babynest med hank

5. Endnu en babynest fra La Millou

Lækker og blød babynest, som kan presses sammen så den passer ind flere steder og lader du den folde ud igen, så vil den få sin oprindelig form igen uden at det vil tage skade på madrassen eller andet. Denne lyserøde babynest passer perfekt til  prinsessen, som fortjener det bedste. Et kvalitets produkt, som er fremstillet indenfor EU samt er det OEKO-TEX godkendt, hvilket er med til at sikre dig, at produktet har gennemgået flere test, inden det er kommet på hylderne hos os. Priserne ligger i den høje ende, men du får også et produkt, der er alle pengene værd og netop når barnet skal ligge i sådan en babynest flere gange og i længere periode gennem dagen, så burde man ikke spare pengene her.

Normal pris 799 kr

Nu 699 kr → La Millou babynest

 (0)