Denne webshop anvender cookies for at optimere hjemmesiden og gør det muligt at handle på siden. Læs mere her.
Babynest Guide 2020 | De 8 bedste babynests

Babynest Guide 2020 | De 8 bedste babynests

  admin

 (0)

Babynest 2020: De 8 bedste babynests som vi anbefaler

En babynest, som også af mange bliver kaldt for en babyrede, er en god og komfortabel hjælp i hverdagen både for dig som forælder samt for guldklumpen. Babyreden sikrer, at barnet ikke triller ud og ned, hvilket der er stor risiko for både i sofaen og på sengen, ligesom den giver samme tryghed og varme som i maven. 

En babynest er derfor en rigtig god investering, da den giver dig som forælder en tryghed og en ro. Den er også med til at gøre hverdagen lidt mere fleksibel, da du kan have din skønne baby liggende i en babynest på bordet eller i sofaen, mens du får ordnet vasketøj, gjort rent eller bagt nogle boller. Så behøver du ikke være nervøs for, om barnet pludseligt triller. 

Babynest er et marked i hastig vækst, hvorfor der findes et væld af modeller i alle prisklasser. Det kan derfor som førstegangsforælder være lidt svært at finde hoved og hale i, hvilken der er den bedste. Det forsøger vi at gøre lettere for dig herunder, hvor vi giver vores bud på, hvad der er de 8 bedste babynest på markedet i 2020. 

MamaMilla babynest 

MamaMilla babynest er en prisvindende babynest produceret i Danmark. Den er syet i blød bomuld, der er økologisk og omslutter babyen på samme måde som i livmoderen. Babynesten her er skabt med en særlig kant, som er fyldt med dynefyld fra Fossflakes. Det er et ret luksuriøst materiale, hvorfor babynesten er i den lidt dyre ende sammenlignet med andre her på listen.

Dynefyldet er desuden varmeregulerende, hvilket betyder, at temperaturen i reden justeres løbende, så det holdes så naturligt og behageligt for guldklumpen som muligt. Babynesten her er desuden ret nem at vaske, hvilket gør den optimal for babyer med astma eller allergier. Den kan nemlig nemt holdes fri for både støvmider, pollen og andre allergifremkaldende stoffer, da den kan vaskes op til 60 grader og efterfølgende tørretumbles. 

Den kan købes her: Mammamilla.dk

Babymatex babynest

Denne babynest er dejlig lækker og blød, som du kan tage med dig overalt. Den er god både til ferien, flyrejsen, hos venner og lignende, da den ikke vejer særligt meget. Denne babynest er derfor særligt egnet til dig, som er meget på farten, og gerne vil have det til at være så fleksibelt som muligt.

Modellen her kan både åbnes foran, ligesom den kan udvides, så din baby kan vokse i den. Siderne er desuden ekstra ”puffede”, hvilket betyder, at du med ro i sindet kan efterlade din guldklump helt uden opsyn. Hvad bedre er, at den også har højeste klasse ØKO-TEX certifikat! 

Du kan købe den her: Babynest-online.dk

Småfolk babynest

Babyreden fra Småfolk har et rigtig lækkert design og passer både ned i en vugge, barnevogn og seng. Denne model er også fremstillet med materialer, der lever op til Øko-Tex Standard 100, ligesom den er GOTS-certificeret. Denne certificering betyder, at den er fremstillet uden nogen form for farlige kemikalier. Den er desuden også et bevis på, at reden er produceret på ganske social ansvarlig vis. Det betyder, at du med god samvittighed kan købe denne babynest, da den er produceret under forsvarlige miljømæssige og sociale forhold

Kanten og madrassen, der omkranser barnet, er desuden fremstillet i et fast polyesterskum. Hvis babynesten skal vaskes, kan skummen tages ud og babynesten kan så vaskes ved 40 grader. 

Du kan købe den her: Babygear.dk

BORN Copenhagen babynest

Denne model er en af de mest eksklusive, du kan få på markedet inden for babynests. Den er derfor en af de dyreste. Dog er den i et rigtig flot og lækkert design med prikker i bunden og op ad siderne. Omkring printet er den i en neutral grå farve, der passer rigtig godt ind i en moderne og klassisk stil.

Madrassen i denne babynest er tre centimeter tyk og giver derfor din guldklump en rigtig god støtte, så den både ligger godt og blødt. Du kan desuden snørre stoffet både ind og ud. Snørrene er dog gemt væk for at bevare det eksklusive udtryk. Stoffet er også 100% økologisk. 

Du køber den her: Parcellet.dk

Cam Cam babynest

Denne babynest er til dig, der går meget op i at have ting i moderne og feminine design, da det er det, denne netop er. Den har desuden et lille print med små grå prikker og en sød sløjfe i bunden, så den kan spændes ind, hvis du ønsker det. Den er derfor meget nem at style til sengen eller sofaen, hvis det er noget, du gerne vil.

Det særlige ved denne babynest er, at der under madrassen er en træplade med 4 hanke, som du dermed kan bruge til at flytte rundt på den. Det betyder, at du både i huset under praktiske opgaver samt ved venner nemt kan rykke rundt på din baby. Det gør det meget nemmere og mere praktisk for dig, da den nemt kan løftes rundt. 

Du finder den her: Parcellet.dk

La Millou babynest

Babynesten fra La Millou er perfekt til dig, der har fået en lille prinsesse, da den kommer i et sødt lyserød design. Den har en kvalitetsmadras i bunden, som giver din prinsesse optimal støtte. Med dens ekstra fyldige sider hele vejen rundt, giver den barnet samme trygge fornemmelse som i din mave.

Babynesten kan åbnes i bunden, hvilket giver din skønne prinsesse mulighed for at strække sig helt ud. I modsætning til andre babynests kan denne derfor bruges helt op til 18 måneders alderen! Den kan selvfølgelig også strammes for en mere tryg fornemmelse for barnet. 

Materialerne er i høj kvalitet og er også fremstillet inden for EU. Det praktiske ved den er desuden også, at den tåler at blive vasket.

Du køber den her: Babynest-online.dk  

Se også vores stort udvalg af Pusletasker

Müsli babynest

Babyreden her er til dig, der gerne vil have et rigtig fedt print derhjemme. Den kommer nemlig i et leopardprint i sort og hvid. Den er derfor meget eksotisk i looket, hvilket får den til at skille sig ud fra andre babyreder på markedet. Er du derfor meget detaljeorienteret og har mod på lidt anderledes, er denne babynest det perfekte valg.

Reden her har også mulighed for at tage siderne af. Det betyder, at du kan bruge den i ret lang tid – f.eks. i tremmesengen, når din baby er blevet for stor til at ligge i den med siderne på. Den er derfor meget økonomisk, da du kan bruge den i 18 måneder eller mere. 

Du køber den her: Kids-world.dk

Sebra babynest

Babyreden fra Sebra er i en rigtig fin mørk, rosa farve, som er vældig populær blandt mange mødre i øjeblikket. Det feminine look gør, at den passer særdeles godt ind i et feminint hjem. De naturlige toner gør det nemt at få den tilpasset den øvrige indretning, hvilket er meget rart med alle de babyting, der ellers er til at ligge rundt om i hjemmet.

Skumpladen i babyreden samt fyldet i siderne kan tages ud, ligesom betrækket kan vaskes, hvis der skulle ske uheld. Den er også så smart, at den kan spændes ind og ud i bunden, så den kan vokse i takt med din baby. Farven gør sig også godt velegnet til sofa- og sengehygge. 

Den kan købes her: Kids-world.dk

Hvorfor købe en babynest? 

Det er en rigtig god og fornuftig ide at købe en babynest, da det er en transportabel seng for babyen. Det betyder, at din guldklump kan føle sig tryg, fordi den både ligger blødt og er omringet af bløde kanter, der gør det umuligt for din baby at falde ud. Du kan derfor nemt have din baby med dig overalt – uanset om du skal på farten eller bare ordne noget ude i haven. For din guldklump betyder det også, at den ikke skal forholde sig til noget nyt hele tiden, hvilket er godt, da den hurtigt kan blive overvældet af for mange indtryk på en dag.

Din baby bliver derfor hverken bange eller forvirret over de mange indtryk. Siderne giver nemlig en beskyttelse, der skærmer for babyens udsyn. Det får den til at føle sig langt mere tryg, da den ikke skal forholde sig til en masse. 

Hvor længe kan man bruge en babynest? 

Det er meget forskelligt, hvor længe man kan bruge sin babynest. For det kommer helt an på, hvor hurtigt dit barn vokser. Typisk forholder det sig sådan, at du kan bruge babynesten til din guldklump er omkring 9 til 12 måneder. Men, hvis siderne kan tages af 

eller den kan spændes så meget ud, at babyen kan strække sine ben, kan du faktisk bruge den helt op til 18 måneders alderen. 

Dog kommer det også igen an på, hvor aktiv din baby er. For er den allerede begyndt at kravle rundt ved 18 måneders alderen, er det begrænset, hvor længe den har lyst til at ligge i sin babynest. Et års tid er dog meget godt at gå efter, da det er gennemsnitstiden for anvendelsen af en babynest. 

Hvor kan en babynest bruges? 

Det smarte og fleksible ved en babynest er, at den kan bruges næsten alle steder: 

Barnevognen: En babynest er rigtig god at bruge i barnevognen, når liften begynder at være en anelse for lille, men barnevognen stadig er for stor. Du kan dermed stille og roligt introducere din baby for babyvognen ved at bruge babynesten.

I en tremmeseng: En tremmeseng eller anden babyseng kan godt virke rigtig stor og decideret ubehagelig for en lille baby. Her er en babyrede en rigtig god måde at fylde pladsen ud med og gøre barnet mere tryg. Det er dermed nemt at lette overgangen fra jeres seng til tremmesengen. Det giver dermed en mere rolig og tryg søvn.

I jeres soveværelse: Et tredje sted den med fordel kan bruges er i jeres soveværelse. For kan I godt lide at sove sammen med babyen, men er I nervøse for, at der kommer til at ske noget, er babynesten ideel. Du kan derfor ikke rulle henover dit barn, ligesom dit barn heller ikke risikerer at blive for varm eller trille ud af sengen. Det er rart og smart, og giver jer alle en meget bedre søvn.

Når I skal på tur: En babyrede er også rigtig god at bruge, når du eller I skal på tur, da den er ret nem at transportere rundt. Tag den derfor gerne med, når I skal på cafe eller hjem til nogle venner. Så har jeres baby noget trygt at forholde sig til.

Til træning: Det er ikke ment som, at du skal tage babyen og babynesten med, når du skal til træning. Det er ment som, at den er god at bruge til træning for barnet. Det er nemlig anbefalet, at barnet ligger på maven så meget som muligt, når den er vågen. Det gør du ved at lægge barnets bryst over babyredens side, da den dermed giver en god støtte, når babyen skal træne både nakkemuskler og ryg.

Som du kan se, er der et væld af muligheder for at bruge babynesten. Muligheder, som alle gør din hverdag og barsel meget nemmere og mere praktisk. Det er netop, sådan det skal være, da det ikke er sjovt at bruge tid på at være bekymret for, om der mon skal ske din lille guldklump noget.

Køb den online

Hvis du synes, at en babynest er noget for dig, kan du med fordel købe en af ovenstående babynests online. Det er både nemt og hurtigt og sparer dig for en masse tid, som du med fordel kan bruge sammen med din partner eller baby.

Hvis du er i tvivl om nogle af modellerne, eller hvilken der er den rette for dig, kan du enten kontakte os eller en af de andre forhandlere om detaljer om den enkelte model. Det er trods alt et redskab, som skal gøre dig mere tryg – derfor skal du selvfølgelig også vælge den rette første gang. Alle modellerne ovenfor er nogen, vi anbefaler, og som er populære blandt mange mødre. Uanset hvilken du vælger, er du derfor sikker på at få en god og lækker babynest, der kan hjælpe dig i din hverdag.

→ Se vores babynest tilbud

Køb den hos en forhandler

Babynest er efterhånden et meget udbredt børnetilbehør, som findes i de fleste hjem. Og grundet den store efterspørgsel, så er det et tilbehør, der kan købes flere steder og af forhandler, som sælger andre børnerelateret produkter, som er med til at gøre din og barnets dag nemmere. Nok handles der en del babynest online, men det er ikke kun dér det sker. Der findes fortsat en del forhandlere, med fysiske butikker, der har et bredt udvalg af børnetilbehør.

Der findes dog både fordele samt ulemper ved at handle hos de fysiske butikker. Fordelen kan blandt andet være, at man kan se og mærke produktet og få en personlig vejledning inden det enlige køb. Ulempen kan eksempelvis være, at de fleste børnebutikker ligger i store shopping centre, hvor menneskemængden altid er stor. Bor man ikke centralt så skal man først have kørelejlighed for at komme hen til en af de store shopping centre. Og skulle man få købt et produkt og komme hjem med det og det alligevel ikke lige passer en. Så er det hele turen forfra. I en butik vil du hellere ikke have komplet frihed til at kigge i ro og mag på de ønskede produkter, ekspedienten holder altid øje med dig.

Kan en babynest vaskes / vedligeholdelse af en babynest

Du vil næsten altid kunne vaske en babynest. Flere af dem har nemlig en medfulgt vejledning på, hvorledes den pågældende nest skal vaskes. Ellers vil der være påsyet en lille mærkat på siden af denne, hvor det står noteret, hvordan man kan vaske nesten. Følger der ikke en brugbar vejledning på hvordan den skal vaskes, så vil man typisk kunne vaske en babynest ved 30 til 40 graders vask, højere grader kan nok også gå an, men skån miljøet ved at vaske ved lavere temperatur. Dog skal du være opmærksom omkring madrassen, er det muligt, så skal madrassen udtages inden nesten vaskes. Madrassen kan man eventuelt vaske i hånden

Er nesten ikke så beskidt og kan en mindre rengøring gå an, så benyt dig af pletvask, hvilket også kan gøre underværker. Pletvask den med sæbe og en fugtig klud og rens dermed det overfladiske væk fra den. Kan det klares på denne måde, så er det bare super, hvis ikke, så af med betrækket og smid den i vaskemaskinen.

Anbefaling til vask af madrassen, her er vores vurdering, at denne bør vaskes adskilt og gerne i hånden, ved brug af en klud og sæbe, på en god gammeldags måde. Brug ej tørretumbleren til tørring af madrassen, da den kan ødelægge formen på madrassen. Og sådan en babynest madras fylder også en del, og det er de færreste vaskemaskiner der er så store. Til tørring anbefaler vi helt klart lufttørring.

Ny eller brugt babynest

Om du har gammel eller ny babynest, har ikke den store betydning, så længe du lige gøre dig nogle tanker inden brug af en ny såvel en brugt nest.

Madrassen skal ikke have fald i den, eller tomme lommer. En sådan madras kan hurtigt skade barnets i forvejen skrøbelige ryg og nesten vil ikke være noget værd. Er der andre huller i nesten eller løse syninger, så får dem fikset, så barnet ikke tager skade.

Designet skal være tiltalende og noget du syntes om. Barnet skal nok syntes om den, men det kunne da være fedt, hvis flere kan lide den. Det er nok mere den visuelle tilfredsstillelse og ikke den funktionelle du skal have i tankerne her.

Størrelsen på babynesten skal være tilsvarende barnets alder. Er den for lille til barnet, så vil barnet ligge dårligt i nesten, hvilket vil give dig et grædende barn og risikoen for at barnet kan rulle ud af den vil også være større.

Og har du fået fingrene i en brugt nest, så vask den gerne inden brug. Følg gerne vores tidligere beskrivelse vedr. vask af en babynest.

Læs eventuelt vores andre blogindlæg her → Hvordan laver man en babynestBabynest testPusletaske test

 (0)