Denne webshop anvender cookies for at optimere hjemmesiden og gør det muligt at handle på siden. Læs mere her.
Babynest test - Top 5 babynest

Babynest test - Top 5 babynest

  admin

 (0)

Lovebird babynests

blev grundlagt i 2013 af en canadisk foretningskvinde, som ved start af sin virksomhed selv var gravid. Hun var på det tidspunkt gravid med sit første barn og arbejdede i sit eget fitness center. Da hendes lille guldklump kom til verden havde hun et inderligt ønske om, at komme hurtigt tilbage på arbejde, sammen med sit barn. Og havde ofte behov for et sted at placere barnet. En dag bemærkede hun, at en af hendes klienter havde en mindre madras med en ring omkring med. Og det var der hun fik ideen til, at designe sin egen samt starte sit eget brand op. Hun fulgte så tradition med, at skabe babynest til flere forskellige aldre og til brug både indendørs samt udendørs. 

Kan købes her Lovebird babynests

Vores vurdering: ★★★★

Poppy Lane babynest

et canadisk brand, som blev starte op af svigerdatter samt svigermor. Deres babynest er håndlavede og derfor bære den enkelte babynest et præg af perfektionisme. Poppy Lane Baby Nests er lavet med din lilles komfort og sikkerhed i tankerne. Hver Baby Nest er håndlavet med 100% bomuld, premium bomuld eller økologisk bomuldsstof og fyldt med en allergivenlig, duftfri, farvestoffri og ikke-genanvendt fyld. Deres BabyNests er ikke kun en nest, som barnet kan ligge, men er også en hyggelig lille plads til din elskede til at nitte i, de er lette, åndbare, reversible og vaskbare. Poppy Lane Baby Nests er designet til at sikre, at din baby har en fredelig hvile på et sted, der føles (og lugter) bekendt. Uanset om du vælger at bruge et Baby Nest til at sove sammen, overgangen til en krybbe, rejser, sovepladser hos bedstemor og bedstefar, lounger eller maven tid. Poppy Lane sælger i øjeblikket to størrelser af Baby Nests. Spædbarn (0-4 måneder) og Toddler (0-24 måneder).

Kan købes her Poppy Lane babynest

Vores vurdering: ★★★★★

Babynest fra Cam cam copenhagen

Er et dansk design, som blandt andet er kendt for deres unikke design af babynest. Camcam babynest tilbyder et produkt, der er komfortabel samt et godt og solidt produkt. Prismæssigt ligger de i den høje ende, men du får også hvad du betaler for. Deres rammer omkring madrassen er fyldt godt op, så barnet ikke ruller for meget rundt og skader sig selv. Med en babynest kan du have barnet med dig overalt i huset og også når du bevæger dig ud af huset. Den er nem at transporter rundt, vejer ikke mere end at den lige kan bæres og fylder hellere ikke særlig meget. De fleste af deres babynest er lavet med en skummadras, som kan tages ud og vaskes.

Kan købes her Cam cam copenhagen

Vores vurdering: ★★★★★

Babymatex babynest

Er en polsk virksomhed, som går all in på områder indenfor sikkerhed samt komfort, når det gælder de små puslinger. De gøre meget ud af, at reklamere med mange af deres beviser indenfor produkt garanti. Blandt andet er de ISO 9001 certificeret, alt det råmateriale de bruger i / til deres produkter er økologisk og derfor er de også OEKO TEX godkendte. Alle deres produkter bliver fremstillet på egen fabrik og dermed er de med inde over alle faser ved fremstilling af et produkt og kan derfor stå inden for deres produkter, i dette tilfælde babynest, 100%. Babymatex levere et produkt, der er testet og virkeligt tilpasset de helt små, som ikke kan sige så meget andet end at græde. Og derfor er det vigtigt, som forældre at vide, at det produkt de investere i, er alle pengene værd og vigtigst af alt, at det er godt for deres barn. Børn i små alderen har en krop, der er yderst skrøbelig og derfor et det vigtigt at en babynest, som barnet trods alt ligger en del i, er gennemtænkt indenfor kategorien sikkerhed samt komfort. OG det kan vi konstatere, at det formoder de at opfylde. Deres madras tilpasser sig barnet og derfor falder man ikke ned i den og rammen omkring det er fyldt ekstra op, så barnet ikke slår sig eller ruller for meget i sin babynest fra Babymatex. 

Kan købes her på siden babymatex babynest

Vores vurdering: ★★★★★

Læs mere om babynest

Done by Deer

Dansk design, som levere kvalitets produkter til priser, der er til at betale og derfor er de ret så populære hos førstegangs forældre. Done by Deer fremstiller ikke kun babynest, de laver faktisk langt flere ting til børneværelset end hvad andre gøre og netop derfor er de repræsenteret så kraftigt på børneområdet. En babynest er generelt en hjælpende hånd til forældrene når man ikke lige kan holde om barnet eller skal lave mad og vil forsat gerne være i nærheden af barnet. En babynest ”omfavner” barnet og giver den tryghed og dette sker grundet den polstret ramme, som fylder en del og dermed skaber trykke rammer for barnet. Den integreret kant sikrer at barnet ligger blødt og sikkert og den er også med til at barnet ikke falder af madressen, som er bunden i en babynest, mens barnet sover. Done By Deer babynest er lavet af 100% Øko-tex yderligere er de miljøvenlige og testet for at overholde de europæiske sikkerhedsstandarder og dermed er der taget højde for barnets følsomme sanser. Deres design varierer meget, men passer perfekt til den minimalistiske stil der findes i mange nordiske hjem. Deres filosofi er faktisk ret så enkel og passer meget godt ind i de tanker, som nybagte forældre har omkring produkter til deres nyfødte. Kombinere et innovativt design med sikkerhed og udfordrende farver, som passer perfekt i de danske hjem.

Kan købes her Done by Deer

Vores vurdering: ★★★★

 (0)