Denne webshop anvender cookies for at optimere hjemmesiden og gør det muligt at handle på siden. Læs mere her.
Babyshower gaveide

Babyshower gaveide

  admin

 (0)

  Forside

Næsten hvert minut verden over, kommer det nyt liv til verden og man kender garanteret nogen af dem, eller har en eller anden form for tilknytning til dem. Og der findes ikke en bedre måde at feje sådan en begivenhed på end, at holde en babyshower for den kommende mor, hvor det hele handler om hende og barnet. Denne tradition er blevet meget almindelig efterhånden og bliver afholdt af flere mennesker verden over og endda ret så glamourøst. Folk mødes før den nyfødte kommer til og har en masser gaver med, der bliver hygget med masser af god mad og der bliver givet gode råd fra folk der har være igennem oplevelsen. Og flere mødre og kommende mødre erfare, at det bedste råd er, at man kan guide hinanden ved at pege mod det rette babytilbehør og til priser, der er til at betale, fordi med et nyfødt barn er der mange omkostninger tilknyttet. 

Hos babynest-online.dk erfare vi, at en babynest samt en pusletaske er det tilbehør, der bliver omtalt mest ved sådanne fester og det er også de produkter folk investere i, tidligt i forløbet, fordi så er man ligesom klar. 

Leder du efter den perfekte babyshower gave, så kan vi faktisk godt hjælpe dig med det. Vi har sammensat et sortiment af babytilbehør på vore shop, som giver dit et godt indblik i hvad du kan bruge, enten til dig selv eller som den perfekte gave. Og uanset om det er til en dreng eller pige. 

Mange mennesker skaber et billede i deres hoved om deres nyfødte baby med den gave, de ønsker at give. Dette gør dem meget komfortable ved at vælge en bestemt gave til den de shopper til. Der er mange baby gaver tilgængelige derude og du vil da også vælge den bedste, ingen tvivl. Babynest er den gave som oftest gives til en baby shower, efterfulgt af en mommybag også kaldet pusletaske. Hvorfor en babynest er mest eftertragtet er netop, fordi, at en babynest passer de helt små og en del måneder frem og er dermed en gave, der kan bruges over en længere periode. Mommy tasker er også en vigtig ting for en mor, når hun har en nyfødt med på farten og skal bruge en taske til at holde styr på alle de nødvendige baby ting.

Babynest: La Millou Babynest Velvet Collection Family VOL II - Denim

Babynest kan nemt sammenlignes med en sovekabine. Det er et sted hvor du kan hvile uden rigtig at bruge den som en seng. Det bedste ved en babynest er, at du kan bruge den overalt i huset, det kan du jo ikke ligefrem med sengen, og du kan endda også medbringe den overalt. Den fylder minimal og vejer ikke mere end, at du lige kan have den under armen.

En sådan babynest giver barnet varme og tryghed, lidt ligesom hvis barnet skulle sove i moderens skød. Ligge underlaget giver også barnets ryg den støtte den har brug for. Og efter en lang periodes graviditet så har man brug for al den hvile man kan komme til. Derfor er det meget rart for moren at kunne ligge barnet fra sig og stadigvæk være i nærheden. 

Kan købes her → La Millou babynest

Pusletaske: Pusletaske med pusleunderlag 

At være forældre er ikke en nem opgave. Alle der er det, kan sagtens nikke ja til den udtalelse og den opgave slutter jo hellere aldrig, den forsætter. Selvom opgaven er hård så behøves det jo ikke at være en tung opgave. Ved at være i besiddelse af alle de hjælpemidler der kan gøre opgaven nemmere, så er du godt klædt på. 

At være forældre skal være en glædelig oplevelse og al den kvalitetstid man komme til skal bruges sammen med din nyfødte, men mange gange bliver det ret så stressende med alle de ting der skal nås og det hele skal kombineres med barnets behov, de skal kunne dækkes når som helst og hvor som helst. Og dertil har vi en ting, som måske kan hjælpe dig. En taske med det hele pakket ned i og som yderligere giver dig et godt overblik når du skal bruge noget fra tasken. Sådan en taske hedder mommy taske og den giver moderen mulighed for at have baby bleer, mad, sutteflaske, vådservietter, sut, lægetøj, ekstra tøj. Ja, der er plads til alt det du skal bruge uagtet tidspunkt på døgnet. En sådan pusletaske har et hav af lommer, som er nok til at holde styr på de nødvendige ting og med dens brede åbning, kan du nemt og hurtigt finde frem til det du skal bruge. Du kan have den ved sengen, tage den med på tur både i tøvejr samt i regnvejr, på ferien. En pusletaske kan medbringes overalt. 

Kan købes her  Pusletaske med pusleunderlag

Bedste Classic: Aden og Anais Baby Tæppe

At have flere tæpper end kun en er en stor fordel. Børn i den tidlige alder bruger ret så mange af dem. Det er en velkendt faktor. Baby tæppe kommer i forskellige farver og mønstre og dermed er der rig mulighed for en fornuftig variation. Disse tæpper er lavet af ren bomuld som følge af, at de har en meget blød og berigtig tekstur. Vi er sikker på, at moren og barnet begge vil elske denne gave.

En tæppe kan bruges til mange ting og dermed også i flere situationer eksempelvis i en barnevogn, som en ekstra dyne, tæppe til barnets babynest. Muligheder er der mange af og derfor er det også en god baby shower gave. 

Kan købes her → CDON

Bedste samlet: Marpac Dohm Classic White Noise Sound Machine

Babyer er meget uskyldige og følsomme for alt, hvad de interagerer med. Alle ved, at babyer giver i den grad lyd fra sig når han eller hun er sulten, syg eller ikke sover godt. Babyer græder for det meste meget, når de fratages ordentlig søvn. Og det er faktisk forældrenes ypperste opgave at få barnet til at falde i søvn, uanset hvad tid på døgnet det er. Og det er faktisk også den opgave, der tager masser af energi fra nybagte forældre og det bliver nogle gange ret så irriterende for nogle. 

Lidt beroligende musik fra børnevenligt legetøj kan gøre underværker når barnet ikke kan falde i søvn eller står op midt om natten. Er man ikke til den slags, så kan man gøre det modsatte. Ved brug af en Marpac Dohm Classic White Noise Sound Machin. Denne maskine producerer hvid støj, hvilket reducerer enhver form for støj i atmosfæren, så den ikke når til øret og forstyrrer søvn hos barnet. Og den kan faktisk også bruges til voksen. Alle fortjener en velfortjent søvn.

Kan købes her  marpac.com

Bedst til Twins: Baby jogger City Mini GT Double

Hver forældre vil have den perfekte klapvogn eller barnevogn til deres nyfødte. Og markedet er faktisk overvældende fyldt med begge slags, som passer udmærket til den enkeltes behov. Det skal dog lige nævnes, at prisen på sådan en barnevogn også koster derefter. Derfor skal man vælge med omhu og især være opmærksom på brugen af den, da de jo ikke skal bruges for evigt, og ens økonomi skal man tænke over. Og mange vælger faktisk også at sælge deres lettere brugte barnevogn til under halvdelen af hvad de betalte. Så processen med at købe en barnevogn som gave til baby shower, skal man lige overveje. Er man flere der måske har fået den samme ide, så kan man jo deles om udgiften. 

Er det tvillinger der er på vej? Ja, så bliver de altså lidt dyre det hele og så er det meget rart at splejse om en barnevogn som de nye forældre helt sikkert bliver glade for også rent økonomisk. 

Kan købes her → Babysam

Bedste Budget: Comotomo Silicone Baby Teether

Af ukendte årsager er den bizarre tilstand af silikone Baby Teether helt uimodståelig for babyer. Enkel at forstå og lavet af delikat ren silikone. Denne gummi bidering til babyer er den mest elskede legetøj for alle nyfødte. Gummi ringen skal ikke kun ses som et stykke legetøj.

Den forsøger også at sørge for tilstrækkeligt roligt tandkød fremkaldt af nye tænder. Det beroliger barnet igennem den fase, hvor de første tænder er på vej. Comotomo teether er et billigt tilbehør til børn, som plejer at være med i næsten alle gave kurver, der gives til den kommende mor. 

Kan købes her → amazon.com


Bedst til mor: HATCH Belly Mask  

Baby shower går mere eller mindre i en retning, der vil behage barnets ankomst, men moren har også behov for omsorg og i den grad pleje og især i den sidste periode af deres graviditet, da de føler sig meget ubehagelige og trætte på det tidspunkt. Trods alt er det moderen der bære barnet i de 9 måneder. En simpel og effektiv gaveide kan være en mavemaske til mor, der nemt dækker og passer på maven.

En mavemaske består af ingredienser som Aloe Vera, der holder den ømme hud behagelig og beroligende. 

En værdifuld gave til den trætte og helt udkørte mor, der helt sikkert vil værdsætte gaven til sin baby shower. 

Kan købes her → eBay.com

At vælge en gave til en persons babyshower er ikke mere et problem for dig. Vi har præsenteret de bedste muligheder for gaver, som du kan give til dine kære på deres baby shower. Alle disse gaver er meget yndige og afgørende for moderen og den nyankomne baby, men babynest og pusletasker, er efter vores mening, de vigtigste ting at give som gave. Alt det bedste til din baby shower gifting oplevelse.

Se også vores babynest tilbud her

Mvh

Babynest-online.dk

 (0)