Denne webshop anvender cookies for at optimere hjemmesiden og gør det muligt at handle på siden. Læs mere her.
Hvad skal du bruge til en nyfødt baby?

Hvad skal du bruge til en nyfødt baby?

  admin

 (0)

Guldklumpen er på vej? Nå, damer og herrer, det er en fascinerende og god nyhed, og vi er sikker på, at nogle af de bedste og smukke dage i dit liv er på vej. At være klar til en nyfødt Baby dreng eller en baby pige kan have sin egen charme på en spændende måde, alt det der skal gøres og alle dem der skal informeres. Venner og familie kommer på besøg. Du bliver nøglepersonen sammen med den nyfødte. En anden ting, du skal have i tankerne er, at købe de ting, som dit nyfødte barn skal bruge. Og til det giver vi dig en hjælpende hånd. Babynest-online.dk har de flotteste samt dejligste babynest eller babyreder til de nyfødte. Om det er til dig selv eller til en bekendt, så hjælper vi dig med det korrekte og mest brugbare babytilbehør til fornuftige priser. Flere af de ting, som findes på siden er noget du skal bruge her og nu! Og det ved vi godt. Hos 

babynest-online.dk og derfor er vi leveringsdygtige med alle vores produkter indenfor 1-2 hverdage. 

Hold det simpelt og brugbart 

Køb ikke ubrugelige ting, bare fordi man ønske det hele til sin nyfødte, fordi en nyfødt baby skal have meget præcise ting og de fleste ting vil blive brugt i den første måned eller to og derefter skal du købe flere ting, da babyen vokser større og har andre behov. Denne vejledning vil kun guide dig om de væsentligste ting du har brug for og springer over de ting, du ikke har behov for det første års tid. Og Du vil blive overrasket over at vide, hvor få ting du har brug for til din nyfødte baby. Babynest, en pusletaske med underlag, barnevogn samt autostol er kun noget af det nødvendige du skal have fingrene i, hvor kvalitets pusletasker samt billig babynest er til at finde hos babynest-online.dk. 

Nyfødte babys fornødenheder 

Fra fødslen til ca. 2 måneder skal du kun fokusere på disse essenser af bestemte kategorier, 

1. Amning 

2. Bleskift 

3. Beklædning 

4. Hviletider 

5. Ture i det frie 

6. Badning 

Men før vi går ind i alle detaljer for de rigtige produkter for hver kategori nævnt ovenfor, skal du først købe og fylde en taske eller en pusletaske. Har du den korrekte taske i den rigtige størrelse, Så har du plads til de vigtigste ting. Og så er du ellers klar til at komme afsted. I den medbragte 

taske eller pusletaske kan du blandt andet også medbringe enkelte bleer en baby journal, hvor det hele kan blive noteret og barnet kan have sine minder helt fra starten. Du får det da også udleveret af hospitalet, men ens eget er bare hyggeligere. 

Sådan som tøj, barnevogn, autostole og den slags ting er meget rart at være forberedt med. Især når man står i situationen. Der er selvfølgelig masser af mulighed for, at handle senere, men ved at have klaret det hele forinden fødslen, så han man mindre stress. Allerede på hospitalet og på vej hjem skal du bruge flere af tingene. Så benyt dig af alle de online tilbud der findes og være forberedt. 

Amning af nyfødte baby 

Tillykke, barnet er nu kommet til. Og ligesom alle andre så vil han eller hun gerne have mad. Og det træder i karakter i form af højtlydende skrig. I den tidlige alder så har du mulighed for amning eller med sutteflaske. Til amning skal du blandt andet bruge ting som plejebrød, en brystpumpe, bh-puder til at fange mælk-lækage og der findes mange flere ting som kan gøre det hele lidt nemmere. 

Til flaskefodring altså mælk i sutteflaske. Der er det lidt nemmere. Du kan bruge noget mælkeerstatning, lav flow nipler, burb tøj, bibs, flaske børste, en håndfuld sutteflasker og en simpel opvaskemaskine kurv som vasker flasken grundigt. 

Bleskift 

Bleskift spiller også en stor rolle, fordi alt det som kommer ind, ryger for det meste også ud igen. Og dertil har du en ble, som spiller en vigtig rolle. Og disse bleer vil hjælpe med at fange alt det rod, din baby har skabt. Retningslinjer for at vælge den bedste ble til din baby er opdelt i to bestemte kategorier. 

1. Tøj bleer 

2. Engangs bleer 

Begge disse ble kategorier har deres fordele og ulemper, lad os diskutere dem, så du kan færdiggøre dit baby tilbehør. 

En gennemsnitlig baby behøver næsten 6-10 bleer på daglig basis, så det bliver hurtigt til ret så mange. Engangsbleer skal du altid have ekstra liggende af og især i din pusletaske. Ekstra forsyninger er med til, at du er forberedt til en nødsituation. Tøj Bleer er også meget gode at have, da man ikke bruger så mange kontra engangs bleer. Fordelen med tøj bleer er, at de kan vaskes, men koster også mere end engangs bleer, dog er de penge hurtigt tjent hjem igen. 

Oftes foretrækkes engangsbleer af læger, især hvis du har svært ved at rengøre tøjbleerne grundigt, men kan du rengøre dem med et godt rengøringsmiddel, vil tøjbleer gøre jobbet, men en ting du skal sørge for, er at du ikke skal lægge en ble på i for lang tid, det kan forårsage udslæt på din babys numse, hvilket ikke er godt. Og det uanset om det er en engangs ble eller tøj ble. 

Tøj til dit nyfødte barn 

Som vi har skrevet tidligere, gå ikke overbord med masser af tøj og køb ikke for dyrt designer tøj, bare nogle gode kvalitets stof tøj kan gøre jobbet. Da børn i den tidlige alder hurtigt vokser fra tingene. 

Alt det tøj du har brug for til en baby pige eller dreng er, 

* 5-10 stykker sparkedragt med snap side lukning samt enkelt designs t-shirts 

* 5-10 stykker pyjamas 

* 2-4 kvalitets stof trøjer eller lettere skjorter 

* 2-6 par bukser 

* Få par sokker eller bløde støvler 

* 3-4 hatte 

* 3-4 tæpper, liggeunderlag eller en babyrede 

* Sovemåtter eller en babynest 

* En vinterfrakke eller babybunting (til vinterbørn) 

Med dette simple udvalg er du faktisk godt klædt på. 

Hviletid eller sove tid 

Den eneste ting, du skal bruge til din nyfødte barns søvn, er en Babynest. Nok kan du bruge en seng, men den kan af oplagte årsager ikke tages med overalt, det kan derimod en babynest. Find det bedste babynest tilbud på babynest-online.dk og få det leveret inden barnet ankommer. 

En babynest et blødt stof som har formen som en rede og med skum af god kvalitet og plads nok, så din baby kan bruge den i mindst 2 måneder. 

Vil du vide mere om babynest? så læs vores Babynest guide 2020

Rejsende 

Til rejser med barnet skal du bruge en bestemt taske til din baby, hvor du kan lægge alt det du har brug for og dermed have det samlet et sted. En god kvalitets taske eller en rummelig pusletaske / baby taske, kan gøre jobbet. Med den korrekte taske har du det hele med og flere af vores tasker har en termo lomme, som holder på temperaturen til blandt andet sutteflasken. Og med en rummelig taske har du det store overblik når du åbner den, hvilket spare dig for en masse tid, når du virkelig skal bruge en sut eller andet lign. 

Badning 

Til badning behøver du blandt andet en god og blød svamp af god kvalitet, en badebørste og andre nødvendige vaskemidler såsom shampoo, bodywash, bløde håndklæder, duftende pulver osv. Skifte ofte ble og hold numsen ren, så den undår rødme eller anden form for irritation. 

Udgangspunktet er sat op. Følg den og det skal nok gå. Held og lykke!

 (0)