Denne webshop anvender cookies for at optimere hjemmesiden og gør det muligt at handle på siden. Læs mere her.
Pusletaske 2020 |  De 10 bedste pusletasker

Pusletaske 2020 | De 10 bedste pusletasker

  admin

 (1)

Pusletaske guide: De 10 bedste pusletasker

Det er dejligt at være nybagte forældre med dage, hvor der hele tiden venter nye og unikke oplevelser lige rundt om hjørnet. Det får lykken i højsædet, men… det er bare så besværligt at skulle ud ad døren med alt det grej og oppakning, det kræver! 

Som nybagte forældre kan man godt undre sig over, hvordan så lille et barn kan have brug for så meget grej – men det kræver det altså bare. Og kommer du afsted ud ad døren og har glemt sutten, bleerne eller skiftetøjet, kan det give grund til nogle knapt så lykkelige og skønne øjeblikke. Derfor skal du naturligvis have en pusletaske, som du altid kan have klar, til når du og guldklumpen skal på eventyr.  

Men hvad er en god pusletaske? Den gode pusletaske er en taske, som ikke ser ud som om, at den er proppet til renden med babyting og babyudstyr, ligesom den gerne skal se flot og pæn ud, da du skal bruge mange timer sammen med den. Vigtigst er det, at den har mange praktiske lommer, som gør det let for dig og din partner at pakke den og tage den med.  

De 10 bedste pusletasker

Der er så mange andre ting at tænke på som kommende eller nybagte forældre – derfor giver vi dig her en liste over de 10 bedste pusletasker, hvoraf du helt sikkert finder en, som du synes, er perfekt for dig.  

Pusletaskerne er nævnt i tilfældig rækkefølge – så vælg blot ud fra, hvad du kan lide af stil, rummelighed med mere.  

CAMA Copenhagen

Den første pusletaske på listen er en vandafvisende pusletaske med et smart pusleunderlag fra CAMA Copenhagen. Den er med på listen, fordi den for det første er helt neutral i sit udseende, hvilket gør det muligt for både mor og far at bruge tasken.  

Derudover er det en multifunktionstaske med så mange lommer, at du hopper og springer af glæde, når du åbner den. Det smarte er desuden, at den kan bruges som almindelig tasken samt foldes ud som pusleunderlag. Meget praktisk! 

Endeligt er materialerne vandtætte og kemikaliefrie – du kan derfor roligt lade dit barn komme i kontakt med tasken. Vi synes, det er en rigtig flot taske, som du med fordel kan bruge både som pusletaske og som weekendtaske, hvis du får brug for det! 

Kan købes her på siden: Mammamilla.dk 

Babymel Jade 

Tasken her er en praktisk og elegant taske i et flot design med mange detaljer og imiteret læder. Den har lommer indvendigt og udvendigt og er derfor praktisk at have med på farten. Yderstoffet er desuden lavet af vandafvisende polyester, så du roligt kan stille den på jorden.

Med til tasken er der også en justerbar skulderstrop, som du kan spænde på barnevognen eller tage af, når du ikke skal bruge den.  

Tasken kan købes her: Jollyroom.dk 

La Millou pusletaske

Tasken her er en lækker og stor mommy bag, som med dets rummelighed og mange lommer sikrer, at du aldrig løber tør for plads til ting til guldklumpen og dig selv. Modsat de to andre tasker er den i et sommerligt og feminint design målrettet mødre. Det skal der bestemt også være plads til, når nu du med al sandsynlighed kommer til at bruge tasken størstedelen af tiden! 

 

Der følger desuden en tilhørende pung med  dermed er der både noget til dig og din guldklump. Pusletaskens design gør det også muligt for dig at bruge den som en almindelig taske, som du kan tage med dig, når du selv skal på tur.  

Du kan købe den her: Babynest-online.dk

Storksack Elizabeth

Denne taske er til dig, som godt kan lide eksklusivitet og lækre ting. Tasken her er nemlig i ægte læder! Det er derfor en ret luksuriøs pusletaske i bedste kvalitet. Den er derfor ikke kun praktisk, men har også flotte detaljer i nitter samt udvendige syninger, som gør det til en ekstra stor fornøjelse af være på tur med guldklumpen.  

 

Læderet er naturligvis også behandlet, så det virker smudsafvisende. For at tage fat i den indvendige del af tasken, har den både lynlåsrum og elastiklukkede rum, som gør det nemt og praktisk at pakke og bruge den. Den er desuden også med skifteunderlag og termoflaskeholder.  

Den er dyrere ja – men du får lækker kvalitet for pengene! 

Den kan købes her: Mammashop.dk

Day Gweneth pusletaske

Dette er en taske til dig, der gerne vil have det til at være så praktisk som muligt at være afsted på farten – og hvor design ikke er det vigtigste for dig. Tasken er nemlig ideel til at dele mellem jer som forældre, da den er i et meget neutralt design og i unisex.  

Den har både justerbar skulderrem, 4 lommer på ydersiden, 4 lommer indvendigt samt ét stort rum. Du kan desuden lukke det store rum med en magnetlukning. Du kan desuden bruge forklappen til et blødt pusleunderlag, som du nemt kan bruge ved at åbne den bagud. Endelig er den nemt at gøre ren i vaskemaskinen! 

Du kan købe den her: Boozt.com

Land

Dette er en super fed taske til dig, som ikke kun har brug for en pusletaske – for modellen kan du også bruge som en almindelig taske eller computertaske, da der er plads til rigtig meget. Den er super nem at have med rundt, ligesom den er dejlig at bære rundt på både som pusletaske og rygsæk.

 

Den har masser af lommer med en bred åbning i toppen, som også giver dig plads til at have store ting med. Endeligt er der flere rum i tasken, som er isoleret med termo. Det er smart, da det giver dig mulighed for at holde på en temperatur! Det er desuden en af de billigere pusletasker – ønsker du derfor ikke at bruge hele budgettet på én taske, men stadig have et funktionelt design, er denne ideel.  

Du kan købe den her: Babynest-online.dk

Petit Sofie Schnoor

Denne pusletaske er til dig, der går op i mode og fede styles. Petit Sofie Schnoor har nemlig kastet sig ud i en moderigtig serie af babyudstyr med et lækkert design og gode funktionaliteter 

Tasken her mangler bestemt ikke plads indvendigt, hvor der både er plads til både dine ting samt til tingene til din guldklump. Tasken er i øvrigt acryl-coated både indvendigt og udvendigt, som gør den i stand til at modstå både skidt og snavs. Du kan nemt rengøre den med en våd klud – praktisk og nemt! 

Det lækre ved tasken er desuden de mange små detaljer som det lille termorum til sutteflasken med flere. Du går derfor ikke helt galt i byen med denne pusletaske! 

Du kan købe den her: Kids-world.dk

ChildHome Mommy bag

Pusletasker fra ChildHome er på rekordtid blevet en klassiker inden for pusletasker, selvom hun er en forholdsvis ny designer. Men, selvom hun er ny på markedet, betyder det ikke, at kvaliteten, designet og funktionaliteten er gået på kompromis med.  

Tasken findes i både navy, hvid og grå, hvilket gør den ideel for faren til barnet til også at bruge den, da den er neutral i designet. Pusletasken har desuden også en fold-ud-funktion, som gør dig i stand til at skifte babyen nemt, når du er ude. Fold-ud-madrassen er naturligvis af økocertificeret skum, som giver komfort og støtte til dit barns sensitive steder. Den er desuden fremstillet i et slidstærkt materiale, som gør dig i stand til at bruge tasken selv efter, pusletiden er ovre.  

Du kan købe den her: Babynest-online.dk

Manostiles pusletaske 

Denne pusletaske er en alt-i-en-løsning, som jo netop er det, man som nybagte forældre har brug for, hvor alt skal være så praktisk og nemt som overhovedet muligt. Tasken her er nemlig både en pusletaske, ligesom der også følger et separat pusleunderlag med, som du kan hægte på tasken.  

  

Indvendigt består tasken af ét stort rum med plads til alt det, som du som forælder har brug for, når du skal ud ad døren med dit barn. Endnu mere praktisk har pusletasken også en strop, som du kan hænge omkring barnevognen eller klapvognen.  

Vigtigst er selvfølgelig, at tasken er lavet i et holdbart og slidstærkt materiale, som både kan holde til at blive stillet på jorden og slæbt hen over skulderen. Der følger også et etui med til sutteflasken med termofunktion, så den holder sig lun og varm.   

Du køber den her: Coop.dk 

Aimababy rygsæk pusletaske

Pusletasken fra Aimababy er en lækker pusletaske udformet som rygsæk i PU læder. Det giver den et lækkert udseende, som gør, at du med fordel kan bruge den, når du skal ud ad døren uden din guldklump. Den er nemlig super smart i looket! 

 

Den har et stort forrum samt flere mindre tasker, som giver dig plads til både bleer og skiftetøj. Du kan derfor sagtens have dine egne og din guldklumps sager med, da du nemt kan adskille dem fra hinanden.  

Pusletasken har også et skiftelag til din baby, som giver dig mulighed for at skifte din guldklump, uanset hvor du er – på cafeen, i din venindes stue eller på badeværelset på restauranten. Tasken har naturligvis også termolommer til flasken, så du ikke behøver tænke over at skulle finde en mikroovn eller lignende.  

Du køber den her: Babynest-online.dk

Hvorfor er det vigtigt med en god pusletaske?  

Det er vigtigt med en god pusletaske, fordi den gør livet lettere for dig som forælder til en lille guldklump. Du kan selvfølgelig godt fravælge pusletasken – men det gør livet meget sværere for dig at pakke tingene i en almindelig rygsæk, da den for det første ikke er lige så rummelig, ligesom den ikke har pusleunderlag med. En rygsæk er desuden heller ikke nem at hænge på barnevognen – og endeligt bliver tingene hurtigt rodet sammen, fordi den ikke har lige så mange lommer med mere.  

Vil du derfor gerne gøre livet nemmere for dig selv, gør du en god investering ved at købe en pusletaske 

Vælg ud fra dine behov  

Når du skal til at vælge en pusletaske (og måske en af ovenstående), er det vigtigt, at du vælger ud fra dine behov og ikke ud fra prisen som den første indskydelse. En billig pusletaske kan selvfølgelig sagtens være god – men hvis den ikke rummer de lommer eller den plads, som du har brug for.  

Der er ikke noget værre end at få fat i en pusletaske, som ikke kan rumme alle de ting, du gerne vil have med. Du skal huske på, at den skal rumme alt lige fra skiftetøj, bleer, sutter, zinksalve og vådservietter, som altså hurtigt fylder en del. Vil du også gerne have dine egne ting med i tasken, skal den derfor være særdeles rummelig!  

Tænk også gerne på, om det er dig som mor, der kommer til at bruge den mest, eller om din partner også kommer til at bruge den. Dette er vigtigt i forhold til design – skal I begge bruge den, er det godt med et neutralt design, mens et feminint eller lækkert design er at foretrække, hvis du selv skal bruge den! 

Hav altid det mest nødvendige pakket  

Et rigtig godt tip er, at du altid sørger for at have nogle af de mest nødvendige ting liggende klar i pusletasken. Det er ikke altid, du har tid eller overskud til at pakke den fra bunden – du gør derfor dig selv en stor tjeneste, hvis du altid har det mest nødvendige såsom bleer, skiftetøj og vådservietter liggende, så du i hvert fald ikke glemmer det, hvis det skal gå lidt hurtigt!  

Hav også gerne tingene til pusletasken stående inden for rækkevidde ved puslebordet, da du dermed gør det nemt for dig selv at få pakket det, som du ikke i forvejen har liggende i pusletasken.  

Vi håber, at du med vores liste finder frem til den helt rette pusletaske, som du bliver glad for at bruge i pusletiden samt i tiden efter. Det gør virkelig livet nemmere for dig – så brug gerne god tid på at finde ud af, hvad du virkelig gerne vil have i forhold til det praktiske og udseendet. Det bliver du glad for på lang sigt!

Hvad koster en pusletaske

En pusletaske kan koste fra 99 og opefter. Faktisk kan du få pusletasker helt op i tusind klassen, så har man et stort rådighedsbeløb og lysten til at købe en af de dyre tasker på markedet, så er muligheden der. Om du har brug for den dyre taske kontra den billige, det er nok mere det som er spørgsmålet. Om det er den dyre eller billige du vælger, så er deres primære funktion den samme. De kan begge bruges til at opbevare ting til barnet og dermed gøre det lettere for dig, at transportere rundt på tingene, samlet. Kvalitetsmæssigt, så kan du få nogle ret så gode og slidstærke tasker i den billige ende. Se vores eget udvalg af pusletaske rygsæk her.

Den store forskel imellem de dyre og billige er mere navnet bag tasken og deres markedsføringsstrategi. Bruger producenten mange penge på at fremhæve deres produkt, så skal forbrugeren også betale mere for produktet. Designet kan også spille en faktor når man sammenligner tasker i de forskellige prisklasser. Der er måske gjort en smule mere ved designets finesse, hvis man vælger at investere i en taske i den dyre ende.

Hvad kan der være i en pusletaske

En pusletaske erstatter en pose med diverse børneting, en kasse med diverse lege ting eller nettet under barnevognen som er fyldt med madvare. Som du nok har regnet ud, så erstatter en pusletaske alle de opbevaringssteder, hvor du normalt ville opbevare ting til turen og som du nok ikke ville kunne opbevare samlet et sted.

Er man på tur med barnet, så vil man tage alt for meget med og typisk vil det ende med, at man har fået placeret tingene flere forskellige steder. Og det tager en evighed at finde, når man står og skal bruge tingene, hvor man i forvejen er presset af et grædende eller råbene barn.

En pusletaske hjælper dig med at bevare overblikket når tingene til turen skal pakkes. Der er flere lommer til diverse medbragte ting, og foret lommer til sutteflasken, plads til bleer, indsyet liggeunderlag og mange flere fordele, som understreger en pusletaske, som værende et yderst fornuftigt og brugbart udstyr til turen.

Hvor meget der så kan være i en pusletaske, er helt og aldeles op til dig, men hvorfor tage mere med end højst nødvendigt, men du vil helt sikkert blive overrasket over hvor meget der egentligt kan være i pusletaske.

Lille eller stor pusletaske?

Om du får dig indkøbt en lille eller stor pusletaske, så har begge størrelser deres fordele. Nok spiller prisen også en faktor, men der er også andre ting du lige skal tænke over, inden du køber dig den helt rigtige taske, som dækker dine og barnets behov.

Med en lille taske kan du få de ting med på turen, som du har brug for og ikke så meget ekstra, men til gengæld vil den ikke volde dig de store problemer, hvis den skal bæres på ryggen, med på en længere tur eller den eksempelvis skal pakkes ned et sted, hvor der ikke lige er så meget plads som du ellers havde håbet på. Den vigtigste overvejelse ved en lille pusletaske vil nok være brugen af denne. Hvor meget skal du have med? Og hvor længe skal du væk? Man kan desværre ikke tage det hele med.

Vælger du derimod en stor pusletaske, så vil du have mere plads og du ville kunne tage flere ting med, hvilket nok siger sig selv. Men om behovet for flere ting er der, skal lige overvejes, fordi vælger du den store taske, så kan den ikke bare lige slynges over skulderen, den kan hellere ikke lige hænge på barnevognen og vægten vil også være mere. Til gengæld vil du kunne have flere ting med og dermed minimere risikoen ved at mangle noget.

Pusletaske til tvillinger

Tvillinger, hvor fedt!! Så skal du da have fat i det dobbelte af det hele, næsten da. Du kan dog godt, men hvorfor investere i to pusletasker til dine tvillinger, når du kan nøjes med en. Skal du bruge dine penge på to produkter, så anbefaler vi helt klar, at du gøre det på babynest, som du kan se et lille udpluk af her.

En pusletaske er rigelig, så længe den har den rigtige størrelse og retmæssige lommer til alle dine ting, som er i nødvendigheds kategorien, fordi der bliver ikke meget ekstra plads til det unødvendige.

Du kan vælge imellem flere modeller, men vores anbefaling er helt klart, at du vælger den store og aflange model, som på designet meget vel ligner en sportstaske. Modellen åbnes helt i toppen og du får et frit syn ned i tasken, hvilket giver dig et hurtigt overblik over tingene i tasken. Yderligere har den en aluminiums ramme i toppen, som gøre at tasken er oprejst og ikke falder sammen, når den åbnes. Med den åbne og kantede form får du plads til lidt mere end hvad du ville gøre med en pusletaske lignende en skoletaske.

 (1)