Denne webshop anvender cookies for at optimere hjemmesiden og gør det muligt at handle på siden. Læs mere her.
Pusletaske Guide: 6 vigtige ting i pusletasken

Pusletaske Guide: 6 vigtige ting i pusletasken

  admin

 (2)

Guide: Hvad er godt at have med i pusletasken? 

Når dit nyfødte barn er kommet til verden og er klar til at komme med ud på eventyr, bliver pusletasken en af dine nye og faste følgesvende. Det gør den, fordi den er særdeles praktisk at have med, så snart du og barnet skal ud ad døren. Spørgsmålet er så bare, hvad der er godt og nødvendigt at have med i pusletasken? Det bliver du klogere på her. 

Når først du har fundet den rette pusletaske og du og dit barn er klar til sammen at komme ud og udforske verden, gælder det om at pakke pusletasken så let og korrekt som muligt for at gøre det nemt og bekvemt for dig selv. 

Hvad skal du pakke i pusletasken? 

1. Bleer 

Med en baby, der skal med på kaffedate med veninden på yndlingscaféen, er det nødvendigt at have et lager af bleer med. Du behøver dog ikke tage mere end 4-5 stykker med, da det burde være rigeligt til et par timers hygge.

Dog er en for meget bedre end en for lidt, da det ikke er så lækkert at drikke kaffe og spise kage til ”duften” af en fyldt ble. 

2. Affaldsposer 

Apropos bleer og bleskift er det en rigtig god ide at have nogle affaldsposer med i pusletasken. Det er aldrig til at vide, om du kan finde en god pusleplads med en god skraldespand.

Så for at undgå at skulle fumle for meget rundt med en fyldt ble eller at skulle lægge beskidt tøj med masser af gylp ned i pusletasken, er det fornuftigt at pakke mindst lige så mange poser som bleer. Så er du på den sikre side. 

3. Skiftetøj 

Skiftetøj er uundværligt med en baby, der både gylper og af og til får en overfyldt ble. For at undgå en baby, der er våd af gylp eller noget, der er værre, er det godt at have en ekstra sparkedragt, bodystocking og et par strømper med. Så er du på den sikre side.

Lad være med at pakke mere end det, da det ikke er nødvendigt og derfor blot spild af plads. 

4. Ammeindlæg 

Ammeindlæg er især i starten en rigtig god ide at have med i pusletasken, da det er rart at sikre sig mod fugt fra brysterne, når du skal ud at ses med veninderne. Et enkelt sæt ammeindlæg er nok til at dække dig ind, hvis der skulle ske uheld. 

5. Desinficerende gel 

Det er aldrig til at vide, hvor du kommer til at skifte den næste ble henne, og om der er sæbe og rindende vand til rådighed. Pak derfor gerne en lille flaske med desinficerende gel i din pusletaske, så du er sikker på at have rene hænder efter bleskift.

6. Sutteflaske og mælkebrikker

Hvis ikke du ammer, men i stedet giver dit barn flaske, er rene sutteflasker naturligvis ganske uundværlige at have med i pusletasken.

Det samme gælder mælkebrikkerne, som ganske vidst er lidt pebrede, men som er nemme at have med at gøre, når du er på farten. De bliver klar på et øjeblik, hvilket gør det nemt for dig at have dit barn med dig overalt. 

En godt pakket pusletaske gør dagen overskuelig 

Hvis du sørger for at pakke din pusletaske efter ovenstående liste, er du godt på vej til en god og succesfuld dag ude sammen med din baby. Det betyder rigtig meget for overskueligheden og overblikket, om pusletasken er pakket korrekt og rummer alt det, du eventuelt kommer til at have brug for i løbet af dagen.

 (2)