Denne webshop anvender cookies for at optimere hjemmesiden og gør det muligt at handle på siden. Læs mere her.
Pusletaske test - Top 5 pusletaske

Pusletaske test - Top 5 pusletaske

  admin

 (0)

Childhome pusletasker

Levere et solidt og robust produkt der er tidssvarende. Deres tasker skiller sig helt ud fra alle de andre pusletaske producenter på markedet. Deres design er virkelig tidssvarende og kan medbringes med overalt og de findes i flere design, så man kan tilpasse sig den komplete turtaske. Størrelsen på deres tasker overgår også de fleste. Du kan virkelig have en del ting gemt nede i sådan en taske.

Childhome er belgisk ejet og levere næsten alt til børneværelset. Pusletasker er faktisk noget de først kastede sig ud i 2016, men de har formodet at blande sig med de helt store udenlandske producenter. Deres korte levering og deres priser har gjort os til store fan af deres produkter. 

Kan købes her på siden: Mommy bag

Vores vurdering: ★★★★★

La Millou pusletasker

er dem, som bliver genkendt i mængden på deres farver og deres blomsterrige design. Fra første til sidste søm bliver der sørget for, at deres produkter, uanset om det er pusletasker, babynest eller et helt tredje produkt fra deres sortiment. Så er det et klart ønske fra LaMillou, at alle deres produkter opfylder dine forventninger med hensyn til kvalitet, design og deres blødhed. Når du ser eller føler deres produkter, vil du straks vide, at LaMillou ikke kun er et slogan, men et slogan med dybere betydning. Alle deres produkter bliver sendt afsted med et lille ”velkommen til familien” produkt. Og dette syntes vi helt klart er yderst varmende og det faktsik hellere ikke set hos andre producenter. Og det giver en helt anden anden glæde ved at modtage sin nye pusletaske fra LaMillou. 

Kan købes her på siden: La Millou pusletake med pung

Vores vurdering: ★★★★★

Pusletaske fra Happ brand

De gøre meget ud af, at give dig en mulighed for at vælge netop den pusletasker, der dækker dine behov. Det gøre de blandt andet ud fra faktore, at hvis du skal ud at rejse, så skal du vælge en større taske med plads til flere ting, masser af lommer, specielt designet lommer som holder flaskerne varme, liggeunderlag der kan slås ud overalt. Skal pusletasken bruges til en udendørs tur så findes der pusletaske, som er mere design præget med forsat mange af de samme features, som en rejsetaske har. Altså findes der en pusletaske til enhver given situation. Udvalget er stort ved happ brand indenfor kategorien pusletasker, så kig endelig forbi deres shop og gør et godt kup. 

Kan købes her: Happbrand.com

Vores vurdering: ★★★★

Land pusletaske

Er et udenlandsk brand, men fortvivl ej, de har med små babyskridt klatret sig op ad stigen og er nu i stand til at levere samme kvalitets pusletasker, som der findes på det nordiske marked. Prisen på Land pusletaske er faktisk også ret realistiske og koster derfor ikke mere end 349 kr. Og dette er en super pris for førstegangs forældre, som i forvejen har så magne udgiter i starten af deres puslings guldår. Pusletasker fra Land præges af et design der er stilfuldt, luksuriøst og bare perfekt til hverdagens brug. Og med alt den plads, så kan du have det hele samlet et sted og behøver ikke at gå på kompromis. Nogle af de features en pusletaske som denne har er som følgende: 

Top lynlås lukning. Velcro lukning på håndtag. Front lynlås lomme (med 3 isolerede flaske lommer.) Det store rum har 4 åbne lommer, vandtæt rum med vandtæt lynlås og et nøgleklips. Fra bagsiden af tasken er der mulighed for at komme ind til det store rum (hvilket ikke er en mulighed hos mange andre pusletasker.) Åben lomme på begge sider (tørklæde lomme på venstre side). Justerbare polstret skulderremme.

Kan købes her: Pusletaske rygsæk

Vores vurdering: ★★★★★

Cam cam copenhagen pusletasker 

Er kendt for deres design og deres eksklusive linie af produkter og dette gælder ikke kun indenfor pusletasker. Design og eksklusiviteten ses igennem hele deres sortiment og de har et bredt udvalg af produkter til børneværelset samt til forældrene, måske er det derfor de kan tage de priser de nu gøre. Nok om deres design, hvad med deres funktionalitet når det gælder pusletasker. Ja, de fejler skam ikke noget. Deres brede udvalg af pusletasker gøre, at der er en taske til enhver smag og enhver givet situation.

Cam cam pusletaske giver dig et godt produkt med masser af plads til det, der er nødvendigt når du bevæger dig udendørs med din guldklump. Flere af deres pusletasker er øko-venlige og endda ETKO-certificeret, hvilket er næsten det samme som en GOTS-certificering, hvilket betyder at produktet er fri for farlige kemikalier, som kan skade barnet og dig. Deres produkter bliver produceret under kontrolleret forhold, hvilket er din sikkerhed for, at du betaler for et produkt, hvor miljø, sikkerhed samt kvalitet er i højsædet hos producenten.

Kan købes her: Camcamcopenhagen.dk

Vores vurdering: ★★★★

Se også vores Top 5 babynest og vores nyeste blogindlæg De 10 bedste pusletasker

 (0)