Denne webshop anvender cookies for at optimere hjemmesiden og gør det muligt at handle på siden. Læs mere her.
Skab trygge rammer i børneværelset og hjælp dit barn

Skab trygge rammer i børneværelset og hjælp dit barn

  admin

 (1)

  Forside

Når det kommer til at have spædbørn, så kan det svært at sørge for, at de føler sig trygge. Det er dog vigtigt, for denne tryghed er med til at lade barnet udvikle sig og se sig nysgerrig på den omkringværende verden.

Men hvordan er det så lige, at man sætter disse rammer op? Det kan være svært at vide, hvad man skal holde øje med, og hvilke elementer, som kan bruges. Læs videre og få 3 gode råd!

Et praktisk puslebord er nøglen

Du vil blive overrasket over, hvor meget tid, der reelt set bruges ved et puslebord. Det betyder dog, at puslebordet ikke kun er der, hvor barnets ble skiftes – det er også en mulighed for kontakt med dit barn.

Denne kontakt er utrolig vigtig, og den kan du blandt andet facilitere ved at bord, som er i en god højde, så du ikke skal stå og få ondt i ryggen.

Derudover skal der selvfølgelig være ordentlige, robuste kanter, så både du og barnet ikke er bange for noget her. Det gør, at du og dit barn sammen kan grine og barnet kan blive stimuleret.

Blidt lys er sundt for barnet

Lys er et rigtigt vigtigt element i et børneværelse, og du kender det sikkert fra din egen hverdag, hvor det er tydeligt, at en bestemt slags lys virkeligt indrammer værelset.

Det er også tilfældet, når det kommer til dit barn. De bliver nemlig påvirket af lyset. Derfor er et blidt lys, som ikke står for tæt på barnet, nærmest essentielt.

Sådan et lys gør nemlig, at barnet har trygge rammer for at vågne, og er også en rigtig fin belysning, så barnet lettere døser hen.

Babyer falder lettere i søvn med en babynest

En babynest er en lille, transportabel seng, som har høje kanter. Brugen er simpel – læg babyen heri og se, hvordan de hurtigt falder i søvn.

Det er fordi, at de høje kanter faktisk er med til at minde barnet om det at være inde i mors mave. For mange spædbørn er det alt, som der skal til, før de føler sig trygge og har lyst til at falde i søvn.

Derudover er en babynest også rigtig god til dig, som gerne vil sove sammen med barnet. De høje kanter gør nemlig, at du ikke ruller for langt, og at babyen ikke sådan lige smutter af sted!

 (1)