Denne webshop anvender cookies for at optimere hjemmesiden og gør det muligt at handle på siden. Læs mere her.

Babynest-online.dk er et dansk ejet firma, der har eksisteret siden starten af 2018. Vores mål med Babynest IVS er, at holde priserne så konkurrencedygtige som overhovedet muligt. Og ikke nok med det, så tilbyder vi også en skarp pris på fragten. Nemlig ingen!! Fri fragt på alle vores produkter. Vores mål, hos Babynest IVS er at lade priserne komme til kundens fordel og fordi vi ønsker, at du kun skal koncentrere dig om dit næste køb og ikke spekulere om fragtprisen, så derfor tilbyder vi frifragt på alle vare købt hos Babynest-online.dk

Ønsker du kun det bedste til din guldklump, så er Babynest-online.dk lige en side for dig. Kvalitets babynest samt meget andet tilbehør til de små og til priser hvor alle kan være med. Led ikke længere, klik dig ind hos Babynest-online.dk og se det brede udvalg af tilbehør, som kan være med til at forsødme starten på dit barns liv.  

Om vores produkter

Hos Babynest IVS er vi specialister i tilbehør til den yngre generation og kan derfor tilbyde dig et bredt udvalg indenfor de mest gængse produkter du mangler. Vores produkter leveres til os fra hele verden og dette er med til, at vi kan tilbyde et bredt udvalg samt til en yderst skarp pris, hvergang. Vores erfaring indenfor e-handel er bygget op omkring flere års erfaring fra andre af vores hjemmesider - CoverButik.dk og Max99.dk, og dette er med til at give os et "know how" på et langt højere niveau end andre. Og fælles for vores hjemmesider, som vi nu også overføre til Babynest-online.dk, er at give vores kunder et bedre købsalternativ gennem en omkostningseffektiv, internetbaseret forretningsmodel. 

Vores top kategorier:  

babynest, Billig babynest og Pusletaske

Vi skal lytte og lære af vores kunder, for at kunne tilpasse os og blive bedre. At forblive dynamiske og fleksible er essentielle værdier for vores virksomhed. Tillid er ikke noget man har, men snarere noget man gør sig fortjent til. Det tillidsforhold vi har til vores kunder har vi opnået gennem loyalitet, engagement og vores kompromisløse ønske om altid at sætte vores kunder i første række. Dette har skabt en tæt relation til vores kunder, som vi er evigt taknemmelige for.

Hvis du skulle have spørgsmål eller ønsker mere information, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du er også meget velkommen til at følge os på Facebook, Instagram eller gennem vores nyhedsbrev.

Du kan kontakte os på tlf.: 28930097 (12-16) eller på mail info@babynest-online.dk, som vi besvarer indenfor 24 timer i hverdagen.

Babynest IVS

Skyttehusene 55
2620 Albertslund
CVR.: 39 64 59 98
Etableringsår: 14-06-2018
E-mail: info@babynest-online.dk
Har du problemer med hjemmesiden så skriv til IT: webmaster@babynest-online.dk

Vi støtter