Denne webshop anvender cookies for at optimere hjemmesiden og gør det muligt at handle på siden. Læs mere her.

List of products by brand Babymatex

Historie

Babymatex er en af de førende producenter af sengetøjsprodukter til børn samt babynestSiden 1992, har babymatex løbende udviklet sig samt udvidet sine samlinger indenfor produkter og dermed givet sine samarbejdspartner et stort udvalg af produkter. Deres 20-årige tradition har hjulpet dem med at skabe BabyMatex®-mærket med europæisk rækkevidde med det bredeste tilbud blandt producenter.

Babymatex samlinger blev skabt med de yngste børn i tankerne. De har bygget en bro mellem børns følsomhed og delikatesse og moderne teknologi og design. Og dermed leveret det fuldendte produkt til sine kunder.

Mission

Babymatex har gjort det til deres mål, at skabe et produkt der skaber behag for barnet samt overholder alle sikkerhedsregler der er på det europæiske marked. Materiale som bliver brugt er kun fra europæiske samarbejdspartner. At være producent af de produkter babymatex tilbyder har de evnen til at kontrollere hver produktionsfase og derfor kan de med en god samvittighed sige, at de fuldt ud overholder alle regler og dermed ved garanti stå ved deres produkter.    

Teknologi

Babymatex besidder en rækker moderne samt teknologiske faciliteter og værktøjer. Som de ihærdigt bruger til, at skabe produkter, der passer perfekt til barnet i det 21 århundrede. Der følges alle standarder og kriterier fastsat af deres forskningslaboratorier, som bekræftes af uafhængige internationale opinionsdannende institutioner. 

Se også vores andre mærker: La Millou - ChildHome

Viser 1-8 af 8 element(er)
Viser 1-8 af 8 element(er)