Denne webshop anvender cookies for at optimere hjemmesiden og gør det muligt at handle på siden. Læs mere her.

Blog nyheder

Skab trygge rammer i børneværelset og hjælp dit barn
Skab trygge rammer i børneværelset og hjælp dit barn
Når det kommer til at have spædbørn, så kan det svært at sørge for, at de føler sig trygge. ...
 (0)
3 smarte gaver til kommende forældre og deres børn
3 smarte gaver til kommende forældre og deres børn
Når man skal til at være forælder, så er der nærmest millioner af ting, som man skal huske på...
 (0)
Babyshower gaveide
Babyshower gaveide
Næsten hvert minut verden over, kommer det nyt liv til verden og man kender garanteret nogen af de...
 (0)

Se alle blog nyheder

Pusletaske

Pusletasker i nogle fede og unikke design, som du kan have med overalt. Uanset om du skal til et større arrangement, på legepladsen eller endda til et fint selskab. Gammeldags pusletasker er fede, og dem har vi også på lager, men vi har suppleret med flere modeller. Såsom læder pusletasker, pusletasker med indbygget powerbank og vi har også dem med et rum og med flere rum, så du kan fordelle tingene ligesom du ønsker. Hele vores sortiment af tasker til barnet og dig har til fælles, at det er kvalitets materiale som er egnet til at blive brugt. Uanset om du bære den på ryggen, hænger den på barnevognen eller smider den under vognen. 

Der er 15 varer.

Viser 1-15 af 15 element(er)
Viser 1-15 af 15 element(er)

Er du på farten? Så vælg en pusletaske med powerbank

Vil du spare tid, masser af tid? Så er en pusletaske med powerbank lige noget for dig. Bære du tasken på ryggen eller hænger den et sted på barnevognen, uanset hvor. Så vil du kunne oplade din enhed samtidig med at du er i bevægelse. Pusletasken indeholder powerbank og er placeret i tasken således, at den ikke kommer i vejen. Og du vil til enhver tid kunne genoplade din powerbank. En pusletaske er ideelt til dig, der vil have det hele med på engang og ønsker forsat overskuelighed. Får du ikke din enhed opladt hjemmefra så er en pusletaske med powerbank ideelt til dig. 

All in One - pusletaske med pusleunderlag

Klart det fedeste babytilbehør, som er yderst funktionelt. Hold det hele samlet et sted og skab et bedre overblik, så du ikke skal stresse, når du skal finde tingene frem. Og skal du bruge et sted, hvor du skal skifte ble eller lignende. Så kan du hurtigt pakke tasken helt ud og have et pusleunderlag. Praktisk pusletaske, som giver dig en All in One løsning.

Pusletaske rygsæk er den sikker valg!

En pusletaske kan kun anbefales. Det dit sikre valg, når du ønsker at have det hele med på turen og samtidig have et bedre overblik. Med en pusletaske skal du ikke fumle med en pose eller andet lignende. Du kan have den hængende over skulderen, ligesom med en almindelig rygsæk og dermed vil den ikke være i vejen. Eller du kan have den hængende over styret på barnevognen eller under barnevognen, ja muligheder er der masser af. En Pusletaske er dit sikre valg når du vil skabe mere overskuelighed og ikke blive mere presset i en forvejen presset situation, hvor barnet græder og du får sved på panden.