Denne webshop anvender cookies for at optimere hjemmesiden og gør det muligt at handle på siden. Læs mere her.

Pusletaske

Pusletasker i nogle fede og unikke design, som du kan have med overalt. Uanset om du skal til et større arrangement, på legepladsen eller endda til et fint selskab. Gammeldags pusletasker er fede, og dem har vi også på lager, men vi har suppleret med flere modeller. Såsom læder pusletasker, pusletasker med indbygget powerbank og vi har også dem med et rum og med flere rum, så du kan fordelle tingene ligesom du ønsker. Hele vores sortiment af tasker til barnet og dig har til fælles, at det er kvalitets materiale som er egnet til at blive brugt. Uanset om du bære den på ryggen, hænger den på barnevognen eller smider den under vognen. Pusletaske test

Vil du vide mere om pusletasker? så se vores blog indlag → Pusletaske test og Pusletaske 2020

Der er 18 varer.

Viser 1-18 af 18 element(er)

Aktive filtre

Viser 1-18 af 18 element(er)

Er du på farten? Så vælg en pusletaske med powerbank

Vil du spare tid, masser af tid? Så er en pusletaske med powerbank lige noget for dig. Bære du tasken på ryggen eller hænger den et sted på barnevognen, uanset hvor. Så vil du kunne oplade din enhed samtidig med at du er i bevægelse. Pusletasken indeholder powerbank og er placeret i tasken således, at den ikke kommer i vejen. Og du vil til enhver tid kunne genoplade din powerbank. En pusletaske er ideelt til dig, der vil have det hele med på engang og ønsker forsat overskuelighed. Får du ikke din enhed opladt hjemmefra så er en pusletaske med powerbank ideelt til dig. 

All in One - pusletaske med pusleunderlag

Klart det fedeste babytilbehør, som er yderst funktionelt. Hold det hele samlet et sted og skab et bedre overblik, så du ikke skal stresse, når du skal finde tingene frem. Og skal du bruge et sted, hvor du skal skifte ble eller lignende. Så kan du hurtigt pakke tasken helt ud og have et pusleunderlag. Praktisk pusletaske, som giver dig en All in One løsning.

Pusletaske rygsækken er den sikker valg!

En pusletaske kan kun anbefales. Det dit sikre valg, når du ønsker at have det hele med på turen og samtidig have et bedre overblik. Med en pusletaske skal du ikke fumle med en pose eller andet lignende. Du kan have den hængende over skulderen, ligesom med en almindelig rygsæk og dermed vil den ikke være i vejen. Eller du kan have den hængende over styret på barnevognen eller under barnevognen, ja muligheder er der masser af. En Pusletaske er dit sikre valg når du vil skabe mere overskuelighed og ikke blive mere presset i en forvejen presset situation, hvor barnet græder og du får sved på panden.

Billig pusletaske – altid skarpe tilbud på fine pusletasker og Mommy Bags

Hos Babynest-online.dk finder du markedets bedste udvalg af pusletasker – naturligvis til markedets bedste priser! Vælg mellem alt fra de klassisk mønstrede udgaver til de mere moderne ensfarvede fra Mommy Bag eller måske en rygsæk variant. Bliv klar til at tage den lille ny med på farten eller glæd en nybagt mor med en uundværlig barselsgave. Bestil online i dag og få leveret til døren eller direkte til gavemodtageren. 

Vi har også god babynest tilbud

Hvorfor have en pusletaske?

Hvorfor overhovedet købe en pusletaske, kan man ikke bare bruge sin egen taske? Spørger du måske. Som småbørnsforældre på farten lærer du hurtigt, hvor vigtigt det er at have alt med – og at du sikkert ikke kan huske eller nå at pakke det hele hver eneste gang, I skal ud ad døren. En pusletaske står altid klar med ekstra bleer, sutter og alt det andet, du helt sikkert får brug for. Og så er der plads til det hele. 

I din egen taske skal du sikkert have en masse små ting med, som mobil, pung og så videre – og vi ved jo alle, hvordan alting pr. definition altid havner på bunden af en taske, så forestil dig at stå og rode efter bilnøglerne eller den ringende mobil dybt nede i tasken blandt bleer, sutter og vådservietter… 

Derfor vælger de fleste at have denne smarte taske. Udover pladsen og det praktiske i at holde babyting og dine egne ting adskilt, så er de i reglen også mere praktiske – vandtætte, robuste i syningerne og åbningen er stor, så du nemt kan få fat i det hele, når du står og balancerer med baby på en fremmed pusleplads i IKEA eller på bilsædet. 

Hvilken pusletaske skal jeg vælge?

Men hvilken model skal du så vælge? En billig pusletaske virker måske umiddelbart som den bedste løsning for dig i forhold til din økonomi, men hvis den ikke opfylder alle de behov, du har, så kan det måske betale sig at købe en lidt dyrere. Fælles for alle pusletasker er, at de er fyldt med rum både ind- og udvendigt, der passer præcis til bleer, rangler, vådservietter og så videre, og så videre… Når du skal vælge den der passer dig bedst, bør du overordnet overveje tre ting: 

  • Hvor meget du er på farten med den lille? 

  • Hvor tager I typisk hen? (til de samme steder eller nye steder)

  • Skal du kun bruge den til ét barn eller måske til en søskende senere?

Hvis du ikke er så ofte afsted med den lille, så har du måske ikke brug for en stor Mommy Bag, men kan nøjes med en lidt mindre, og måske mere billig pusletaske. Hvis du typisk tager mange nye steder hen, hvor du ikke kender faciliteterne til at pusle, så kan det måske være en fordel med en lidt større model med plads til det hele. Og måske en rygsæk pusletaske, så du kan have begge hænder fri. 

Skal du bruge den til mere end ét barn, så bør du naturligvis vælge en af de større varianter og gå efter en af de mere slidstærke modeller.

Mommy Bag

Et godt eksempel på en slidstærk pusletaske med robuste syninger, der helt sikker kan bruges til flere børn, er den populære Mommy Bag. Trendy, enkel og med plads til det hele. En Mommy Bag er for dig, der foretrækker at kaste pusletasken hurtigt over skulderen og ud ad døren. En rygsæk pusletaske er også nem at tage på skulderen, men den kan du ikke på samme måde have hængende under den ene arm, som du kan med en Mommy Bag. De praktiske materialer og det lækre design gør pusletasken tidløs, og du kan helt sikkert bruge en Mommy Bag til flere børn og dermed få en billig pusletaske.

Designet som en lille weekendtaske eller en shopper med lynlås, kan du have selv større lagre af bleer og vådservietter med. Den rummelige taske fås i forskellige klassiske farvekombinationer med lækkert læderfarvet håndtag, og den store firkantede åbning i toppen efterlader intet hjørne i tasken uset, når du hurtigt skal finde frem til sutten, vådservietten eller sovebamsen. Vælg en Mommy Bag, hvis du ønsker en pusletaske, du kan have med overalt. 

Også til far

Nu er det jo heldigvis ikke kun mor, der tager lille med på farten, også farmand har ofte den glæde at skulle bære rundt på den berømte pusletaske. Udgaven i sart rosa med småblomsteret mønster er ikke altid lige populær hos en stor, stærk mand. En variant med teksten Mommy Bag kan selvfølgelig være meget forklarende, hvorfor en mand går rundt med en taske, men de fleste mænd vil nok foretrække en rygsæk udgave, der ikke ligner andet end en rygsæk. 

Babynest-online.dk’s populære rygsæk pusletasker er designet i praktisk vandtæt materiale og neutrale farver. Med de nødvendige mange rum ind- og udvendig og den store poselignende åbning i toppen, har denne type rygsæk nøjagtig de samme egenskaber som en hvilken som helst anden pusletaske. Og så har vi dem ovenikøbet til fordelagtige priser her hos Babynest-online.

Det solide design og materiale taget i betragtning er denne variant en overraskende økonomisk løsning, der både er en billig løsning for del fleste, men som også har både pladsen og praktikken fra en traditionel pusletaske - bare i rygsækudgave. Og så gør det jo ikke noget, at man kan bruge pusletasken som almindelig rygsæk bagefter. 

Pusletaske rygsæk til turen!

At blive mor er verdens bedste følelse. Og hvert et sekund skal nydes med barnet. Ved du hvad du skal have med på turen, og det uanset hvor du skal hen, så kan du hjemmefra organisere dig og opbevare tingene således i din pusletaske rygsæk, så du ikke skal fumle efter tingene når du står og skal bruge tingene. Og netop fordi at en pusletaske har de antal lommer de nu har, så vil du altid vide om du overfylder tasken med ting. Med den rette pusletaske vil du altid have et overblik over dine medbragte ting. 

Den rette pusletaske

Det som skiller en pusletaske ud fra en almindelige taske er, at der er taget højde for alle de ekstra lommer du skal bruge. Ekstra lommer, som kan rumme varm og kold sutteflasker, bleer, sammenklappelig skiftemåtte, fordelingens lommer. Altså bare meget mere overskuelighed med den rette pusletaske, og netop overskueligheden er nok det mest nødvendige når du står med et grædende barn og skal handle hurtigt. 

Der findes pusletasker som kan bærs som en almindelig taske og så findes der også dem, som kan bæres over skulderen. Og designet på dem er efterhånden så unikke og trend sættende, at man ikke kan se forskel på en almindelige taske eller mommy bag. 

En pusletaske kan variere meget i priserne, derfor skal du overveje hvad du skal bruge tasken til. Er de enkelte ting eller flere ting. Skal den bruges på ferien, på en shoppetur eller bare nå du skal ud med barnet. Prismæssigt kan man spare nogle penge ved at vælge den rigtige størrelse. Og har man overvejet brugen af tasken, så kan man også vælge den rigtige størrelse. 

Der findes et hav af muligheder når det kommer til opbevarings tasker. Hos babynest-online.dk har vi gjort det nemt for dig. Vi har valgt de modeller, som passer bedst til hverdagens brug. Både i store modeller samt de almindelige modeller. 

Investerer i en pusletaske

Nogle vil dog stadig spare en pusletaske væk. Og det er vel også meget fornuftigt, da man hurtigt kan spare nogle penge og dermed bruge dem anden sted, men opvej det lige op imod al den stres og besvær du kan spare dig ved, når du har barnets ting samlet et sted. Du slipper for at lede efter tingene hver gang du skal bruge dem, der ligger ikke noget og flyder, har man nu husket det hele? Vores råd til dig er ret så simpelt. Spar pengene et andet sted og investerer i en pusletaske. Gør dig selv den tjeneste og skån dig selv for en masse stres.